yenibirannis Enyenianne rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayrlı kolay doğumların olsun ins cnm Allah yardımcın olsun🙏🥰
2prens2prenses Enyenianne Rabbim bebegininde senin de yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla al kucağına 🤲 kaç haftaliksin bu arada
Paramedik16 Enyenianne sağ Salim kucağına al canım yavrunu korkma ben 28.haftada doğum yaptım bebeklerim gayet iyi pozitif ol iyi düşün
Enyenianne yenibirannis Allahümme amin amin Amin rabbim sag salim evlatlarımıza kavuştursun hepimizi amin amin ❤️
Enyenianne Bebeginehasret çok sağol canım Allahümme amin amin amin ecmain ❤️33 haftalık gebelik zehirlenmesi yüzünden canım bebeğimi kuveze aldılar rabbim sağ salim evlatlarımıza kavuştursun hepimizi amin amin ecmain
Enyenianne 2prens2prenses Allahümme amin amin amin ecmain canım çok sağol ❤️33 haftalık olmuştuk rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi amin amin ecmain
Enyenianne Paramedik16 Allahümme amin amin amin ecmain canım benimkinde kuveze aldılar daha soramadım ama iyi dediler elhamdülillah rabbim sağlıkla kavuştursun bizleri Allahümme amin amin amin ecmain kaç kilo doğdu seninkiler kilo almaya başladılar mi dua eder dua beklerim inşaallah
Paramedik16 Enyenianne canım benimkiler 1250 grama 1150 gram doğdular şuan 2180 gram oldular biberonla anne sütü alıyolar sadece 🙏🏻tedavileri bitti emzirmeyi gösterdikten sonra önümüzdeki hafta çıkıyolar çok şükür rabbim şifa bekleyen her bebeğe şifa versin
Enyenianne Paramedik16 yaa maşaallah yerim onları rabbim sağlıkla kavuştursun bende süt sağma ya çalışıyorum doktor ne kadar olursa o kadar iyi dedi kaç hafta yattılar kuvezde benim de 1500 civarı doğmuş ama ilk başlarda kilo veriyorlarmis galiba aman sağlıklı olsunlar da ilk çok üzülmüştüm de dedim bu bebege dışarda çok zor bakılır daha anne karnında gibi kalmaları da daha iyiymiş buyuyene kadar maşaallah çok iyi almış seninkiler kuzular maşaallah la kuvvete illa billah ❤️
Paramedik16 Enyenianne canım bugün 61 gün oldu küvezde olalı önümüzdeki hafta çıkıyorlar inşallah sütün sağdıkça çoğalıyor merak etme sen pozitif düşün dua ede ede sağ sütü artacaktır emin ol evet bizimkilerde 1000 grama kadar düşmüşlerdi sonra aldılar şimdi çıkışımız çok yakın şükürler olsun 🙏🏻rabbim her bebeğe şifa bizlere sabır versin 🙏🏻
Enyenianne Paramedik16 yaa maşaallah rabbim benim de o günleri görmemi nasip etsin bende yavrumu alıp gideyim sağlıkla Allahümme amin amin amin ecmain sagmaya çalışıyorum inşaallah daha da artar evet dua edince gerçekten SubhanAllah rabbim rızkını damla da olsa yolluyor ona hamd olsun
AyFa1608 Enyenianne naptın canım nasılsın ? Gözün aydın, geçmiş olsun. Hiç korkma sağlıklı olsun kilo önemli değil. 500-600 gram bebekler yaşıyor, Rabbim nefes verdikten sonra… Ciğer geliştirici olmuş muydun ? Gördün mü bebişi🤭
Enyenianne AyFa1608 Allah evlatlarımızı muhafaza etsin Allahümme amin amin amin ecmain canım evet iki haftadır nerdeyse hastanede yatıyorum zaten yapmışlardı geçen hafta gördüm elhamdülillah minicik maşaallah la kuvvete illa billah onun oraya ihtiyaci var Allah’ın izniyle diye teselli ediyorum kendimi çünkü ev ortamında bakilmak için çok küçükler dualarınızda beni ve benim gibi olan anneleri de unutmayın inşaallah orası minicik bebeklerle dolu
cerosss Enyenianne Allah yar ve yardımcın olsun kolay bir doğumla sağlıkla sıhhatli bebeğini kucağına al insaaallah
Enyenianne cerosss Allahümme amin amin amin ecmain canım çok sağol rabbim hayırla evlatlarımıza sağ salim kavuştursun hepimizi Allahümme amin amin amin ecmain
AyFa1608 Enyenianne hiç korkma canım. Allah ın izniyle biraz da orda büyüsün, alıp evine gideceksin inşallah merak etme. İçini ferah tut bol bol süt götür, dua et 2 kilo olunca verirler 🙂