Nurdan11_ -Gr- saatine dikkat etmedim ama yemekten sonra hemen vuruyorum. Dün akşam geç kaldım akşam 10 buçukda vurdum mesela bazen şaşıyor saatim
-Gr- arirangg nereden vuruyorsunuz ben yeni kullanmaya basladim saglik ocaginda vurduruyorum korktum icin
-Gr- Nurdan11_ nereden vuruyorsunuz ben yeni kullanmaya basladim saglik ocaginda vurduruyorum korktum icin
Nurdan11_ -Gr- bacaktan vuruyorum ben canım. Hemşirenin gösterdiği şekilde bi gün sağ bacak bi gün sol bacaktan vuruyorum
-Gr- @“Makedonsko_devojce1213”#p26551766nereden vuruyorsunuz ben yeni kullanmaya basladim saglik ocaginda vurduruyorum korktum icin
Makedonsko_devojce1213 -Gr- bende progestan ve oksopar kullanıyorum hergun sağlık ocagna gidiyorum canm progestan kalçadan olduğu için ama yarın birgün keserse oksoparı evde yaparım göbekten ama yakıyor çok
rose_gold_26 -Gr- Korkulacak birşey yok aslında kendiniz alışıp vursanız iyi olur her zaman sağlık ocağına gitmek daha zor , ben göbeğimden ve bacaklarımdan vuruyourm kendim.
rose_gold_26 Ozge111 İstediğiniz saatte evet ama her gün aynı saatte vurmak gerekiyor doktorum da öyle söyledi, ilacın kendi üzerinde de öyle yazıyordu eczacının yazdırdığı kağıtta.
rose_gold_26 -Gr- Diz kapağının dört beş parmak yukarısı ve yan taraflara yağ dokusunun en çok olduğu bölgeye vuruyorum. Dış yan taraflar yani.