Binnur-cam aaysegull12 annem almış civilden ilk doğduğunda bunu giydirirler diyo ama bilemedim ben doğumhaneye bunumu versem normal zıbınmı tecrübeliler yazarsa sevinirim
Lilyumfokimum E bebekte var canım hem pamuklu hem modal gereklimi bilemiyorum ama ben 2 takım aldım. Ayrıca trednyolda renkli pusetler diye bir satıcıdan da 3’lü aldım şok güzel kumaşı.
Melikedndr Binnur-cam doğum sonrası ilk kullanırsınız göbek bağı düşene kadar içlik gibi giydirmiştim, 2 tane alsanız yeter fazlasına gerek yok.
seymanozdemir aaysegull12 bence buna hiç ihtiyaç yok. İlk gebeliğimde aldım ama hiç kullanmadım. Normal zıbın kullandım. Kordon açısından hiç sıkıntı olmuyor
Merveincim aaysegull12 civilden ikili olarak bir tanesinde içi görseldeki gibi diğeri yana çıtçıtlı olandan aldm organik, 100 TL idi. Birde hastane çıkışında var. Kordonundan dolayı öneriliyor yetmezse merkezdeyiz alırız diye çok almadım doğrusu
Susamtohumununannesi aaysegull12 ben Bursa’da yaşıyorum uzun çarşıda bebetto mağazasından iki tanesini 35 mi 50 mi öyle bişeye aldım. Göbek bağı düşene kadar bundan giydiriliyor dedi satan kadın
beyzacmvrc Sydyasin_123 evet aldım ben bir sürü şey aldım ordan uygun genelde herşey ve kaliteli bence
Armin-Guney Civilden almistim oğlumda göbek bağı düşene kadar bunu giydirdim 2 tane almistim birisini yıkayıp digerini giydiriyordum . Kızımda da göbek bağı düşene kadar kullandım. Ilk zamanlar altı sık açılacağı için normal zibinlar kullanışlı olmuyor
story Armin-Guney annem de bundan almış göbeği düşene kadar bunu giydiririz dedi. Fakat şeyi anlamadım ben inşallah nisanda doğum yapacağım bunun üstüne direkt yenidoğan takımını mı giydirdiniz yoksa altına önce bi alt giydirip tulumunu/takımını öyle onun üstüne mi giydirdiniz ?