ikizannesi1201 evet insan merak ediyor. Ama yapabileceğimiz tek şey tedbir alıp tevekkül etmek. Bir de belki iyi gelir, çok fazla bilgiye maruz bırakmayın bu süreçte. Yani kayıp hikayeleri vs. Her gebelik biricik bir yolculuk. Ve bu yolculukta hakikaten her şey Allah’ın kudretinde. Ben hamileliğimin başında hep böyle düşünerek ilerledim. Gebe olduğumu tahmin etsem de testi 4.haftada yaptım, 6. Haftada ultrasonda tek kalp dinlemiştik. Sonra taa 16.haftada doktora gittim 😅🙈 o esnada mono di ikizlerim olduğunu öğrendim. Ve bu aradaki süreci rahat ve telaşsız geçirmiş olmak bana iyi geldi. Ha bi sıkıntı hissetsem tabi daha önce de giderdim. Ama hep kendime onları yaratan ve yaşatan Allah, sürekli kontrolcü olmanın önemi yok, dedim. Şu an 31.haftadayız. Kaygılar gelmiyor mu geliyor. Yine aynı şeyi diyorum kendime. Ben iyi beslenmek, kendimi yormamak, psikolojik olarak en iyi halimi koruyabilmek ve elimden geldiğince hareket etmek, ibadetlerimi yapmak dışında bir şey yapamam onlar için. Onlara çizilen kader planı neyse onu yaşayacağız 😊