BesteCanerKutluzolu Eylem bazı özel hastaneler araba koltuğu olan ana kucağı olmadan çıkmanıza izin vermiyor mesela güvenlik için arabaya binerken onunla bindiriyorlar 😉 Gerçi bence keşke her hastane öyle bir uygulama
Edatalha Ay zaten birsürü esyan oluyo ne gerek var kalın battaniyesinde kundaklı bi şekilde çıkabilir oğlumda öyle yapmıştım bu doğumumda da kısmet olursa aynı şekilde yapcam
BesteCanerKutluzolu Eylem evet bebeğin güvenliği için onu istiyorlar mutlaka mesela ben götürmek zorundayım liste veriyorlar doğum için tedarikli gidiyorsun. Gerçi zorunda olmasam da götürecektim zaten
OlgaArslan Eylem canım benim bildiğim ya puset yada ana kucağı olmak zorunda o olmazsa hastaneden çıkışını vermiyolar. Benim hastanemde öyle bi arkadaşım da özelde doğum yaptı orası da öyleydi çıkışını vermiyolardı ordan biliyorum
Eylem OlgaArslan ilk defa duyuyorm özel hastanede olucak doğum alıyım o zman puseti bende teşekkür ederm
OlgaArslan Eylem ikisinden biri dahi olsa ilk zamanlarda çok işe yarıyo diyolar biz bebek arabasını pusetli almıştık zaten bide bana ana kucağı ve çantası hediye geldi kullanınca görecez ne kadar işe yarıyo diye 😊
Mngm Eylem benimde kafam karıştı yine iyice ben bebek arabası almadım henüz şu dediğiniz pusetli olan arabalara baktım biraz kararsız kaldım hangisi gerekli