Betulaa Alyamomm bizim bir akraba öyle hamile kaldı iki kere sıcakla buharla faydası oluyor diye ama bilimsel bir şeyi var mı bilmiyorum internete bakınca o şekilde giden çok galiba
minnakkraker Alyamomm hiç belli olmaz ya bilmiyorum benim fsh 13 çıktı kimi dr az yükselmiş dedi kimisi çok yüksek dedi nolur nolmaz baktır bence için rahat etsin. Normalse zaten kafaya takmaya değer bir şey yoktur bence zamanını bekliyordur bebişin. Eksik kalmasın diye diyorum ben doktora gitmeden önce herşey normal diyordum kendime
yyasolii Alyamomm bak canım bende bebek sahibi olmakta zorlanıyordum sonra c life diye bi macun kullandım belki duymuşsundur instagramda sayfası var ben o macunu kullandım ilk arkadaşım kullanmıştı hamile kaldı sonra bende kullandım bende pco vardı o bitti ondan sonra hamile kaldım sana da öneririm çevremde çoğu kişiye önerdim ben sağlıklıyım macunu ilk duyduğumda karşı çıkmıştım saçma falan demiştim sonra denedim yumurtladıpımı bile anlamıyordum macunu kullanınca anladım inşallah Allah tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder ama bi bak derim bende 2 yıldır istiyordum herkesin gönlüne göre versin Allah
070518 Öncelikle amh baktırmanızda fayda vardır, benim fsh normaldi amh çok düşüktü. Sonrasında araştırarak mfk ile tanıştım şimdi 6 aylık hamileyim bi bakın isterseniz rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Marsmelow 070518 ultrasonda folükülleriz nasıldı ? Genelde hormonlar iyiyse amh bakılmıyor. Regliniz düzenli miydi ?
Alyamomm 070518 mfk ya guvenemedim nedense ama burda çoğu arkadaş ürünlerini kullanarak gebe kalmış galiba bende alicam
Marsmelow Alyamomm amh ille bakılması gereken bir değer değil herşey normal çıkmış zaten. Bende sizin gibi bekliyorum 15 ayı geride bıraktık artık test bile yapmıyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız.
Edda28 Alyamomm bir uğraş bul kendine el işi fln gibi kafanı dağıtacak bişeyler gerçekten biraz rahat olmak önemli düşündükçe olumsuzu çekersin rabbim kısmet ettiyse zaten olacaktır vakti zamanı vardır
070518 Alyamomm evet bende o ürünlerle hamile kaldım tabi öncelikle Allah’ımın izniyle sonra mfk aracılığıyla 🙏
Alyamomm Betbet98 evet maç aydir ovulasyonla takip yapiyorum üstelik bu ay gynooseed jel de kullandim yine olmadi
Surprizzz2022 Alyamomm ya ovulasyon da insanı beklntiye sokuyor ister istemez bırak bnce. Dr MFK var onun sayfasına da bı bak istersen .
Sareeee Alyamomm oyle dusunme canm ben 7 yil bekledim bende senin gbi anne olamiycam tek basima yaslanicam dedigimde dogal yolla hamile kaldim bol bol dua et bende sana edicem dua ins en kisa surede sende bu duyguyu yasarsin🤲
Surprizzz2022 Canm benm az sabır çok odaklanmkta iyi değil. İnanki kafanı dagittigin zaman daha kolay oluyor. Odaklanıp umutlandikca yipraniyorsun. Bnde 4senen bekledim sebepsiz infertilite dendi sonra takmadım akışına bıraktım ve hiç ummadigim anda o pozitifi gördüm. Çalışmıyorsan kursa falan gidebilirsin sürekli düşünmekte hem seni hem eşini ypratir gereken testlerini yaptrmissin çok şükür. En kısa zamanda hayrlisi ile pozitife görürsün Allah in iznyle 🤲
Kubrasengul12 Alyamomm böyle dediğim de çift çizgi gördüm bizde 2 yıl boyunca görmediğimiz doktor yaptirmadigimiz test kalmamıştı en son rahim filmi istediler adet olmayı bekliyorum sonra supriz çift çizgi 22 haftalık olduk bile rabbim sana ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın dua ile 🙏