Kızlar doğumdan sonra kilolar nasıl gitti
Kiloları nasıl verdiniz
Jelibon16 Benyokum ben ilk hamileliğimde tam 30 kilo aldım , resmen başka bir insana dönüştüm ve 2 sene içinde eski kiloma geri dönebildim . İlk başlarda çevredeki insanları dinleyip onu ye süt olur bunu ye süt olur diye diye birşey yapamadım . Sonrasında yemeyi bir kestim o şekilde kilo verdim . Bir nevi oruç gibi , sıvı şeyler tüketiyordum. Aksine sütüm çoğaldı , hiçbir sıkıntı yaşamadım
annesininkuzusuu_ ben de hep süt olsun diye yedim ama benim kızım hastaydı ememiyordu az emdiği için de süt artsın diye hep sağdım yedim sonuç emmeyi bıraktı. Kiloyu da veremiyorum galiba üzüntüden yiyorum. 20 kilo vermem lazım oysaki
Akşam 6dan sonra hiçbir şey yemeyin, normalde de karbonhidrattan uzak durun. Paketli hazır gıdalar, pilav makarna ekmek hamur işi, bunlardan uzak durduğunuzda zaten otomatik gidiyor kilo
Benyokum kızınız kaç aylık şuan
annesininkuzusuu_ tam olarak 16 aylık
Benyokum evde kendinize bir sürahiye limon dilimleyip limonlu su hazırlayabilirsiniz, ödemi atar . Yeşilçay öneririm , yoğurta pul biber döküp çok yerdim , mideyi efsane hareketlendiriyor . Pilav yerine bulgur yiyin mesela . İlk zamanlar insan zorlanıyor ama alışıyor sonradan aç kalmaya
- Düzenlendi
Jelibon16
Gebelikteki gibi süt olsun diye kendinizi kaptırmadan yerseniz veriliyor. Ne yerseniz yiyin süt zaten olur
Aksam 6-7 dedimi en geç yemegi kesin
Bol su için.
İlk gebeliğimde 30 kg 1 senede verdim
2.gebeliğimde yine 30 kg 6 ay içinde verdim
Hepside sezeryan
Su an 3.gebeyim o kadar cok kg almam gibi gozukuyor ama hiç sorun değil kg verilir inanın.
Sadece aksam yemeği kesin
annesininkuzusuu_ çok teşekkür ederim deneyeceğim
Jelibon16 9 kg almıştım ilk hamilelikte doğumun ertesi günü 6 kg gitti. 3. Gün kontrolde de hamile kaldığım kilodaydım. Sonra da babam kanser tedavisi gördü çok kötü oldu üzüntüden iyice zayıfladım 😔 Allah sağlık versin herkese illaki gider kilolar yeter ki can sağ olsun. Bu hamileliğimde 6. Aydayım artık daha fazla kilo alırım son 3 ay. Kaç kiloyla biter bilmiyorum şimdiye kadar 6 kg almışım