anneolmakzoramagulusuyeter 35+5 hâla sabahları sarı su çıkarıyorum. Her sabah değil ama hamileliğimin başında bile bu kadar olmamıştı? Neden oluyor acaba normal mi?
Esrahmet anneolmakzoramagulusuyeter ilk hamileligimde doğuma kadar sürdü bulantılarım dogumhanede bile kustum öyle söyleyeyim. Şuan 18+1 deyim bulantilara devamke😁
ipekmom_ anneolmakzoramagulusuyeter bende32deyim ilk başlardaki gibi değil ama bulantılarım hala devam ediyor. Kusma bir nebze azaldı.. geceden prilam içip yatabilirsin bana öyle faydası oldu. Az kalmış doğuma biraz daha sabır 🥰
AsyaCngz55 anneolmakzoramagulusuyeter uyandığımda çok susamış oluyorum. O suyu içtiğim anda midem de bir bulantı bir bulantı sorma gitsin
kucukbebek Esrahmet Aynenn bende ilk hamileligimde 9 ay kustum dogumhanede bile🤣 simdide devam 16+1 Bizimde postlarda okudugumuz gibi keske bicak gibi kesilse😅 cinsiyetleri ne bu arada canim bebislein🥰
nur34_ Sultanbn ☹️ demekki sende hassasn doktorum aile hekimim hpsi daha bulantilrn varmi gcmedimi gibi tepkiler veriyorlar ilaci isteynce
Yasooliii AsyaCngz55 aynı ben de de öyle oluyor yataktan kalkmadan önce tuzlu çubuk ye dedi bana bi yandığım doktorumda probiyotikli yoğurtlardan ye dedi mideni rahatlatacak gıdalar
Merveilgaz Esrahmet bende ilk hamileliyimde cok bulanti yasadim. Kizim oldu ondan sordum😅 kizlar boyle istee😅
Merveilgaz Esrahmet bende ilk hamileliyimde cok bulanti yasadim. Kizim oldu ondan sordum😅 kizlar boyle istee😅
Marlaaaaaaaaaaaaaa Ben 11. Haftadayım akşamları tam yatağa giriyorum mide yanması başlıyor. Sadece sabır diliyorum. Sabahları çoğu kez sabah 5 gibi bulantı ile uyanıyorum.
Yasooliii Merveilgaz bence onun kız erkeğe alakası yok tamamen anneye göre benim bi ablam var 9 ay kustum diyor oğlu var 😂
Esrahmet Merveilgaz ama ilk kızımda ilk haftadan başladı bunda 8.haftadan bir sevindirik olmuştum herhalde bu defa olmayacak diye 🤣🤣