Mutlulukkk Ya burada alisveris siteleri falan onerilen bi post vardi. Bulamiyorumm. Etiketleyeebilir misiniz gorenlerr?
Baymehal Mutlulukkk o değilde kuzum lolons bebek sitesi var önerebilirim diğerleri klask e bebek civil 😹 trendyolds uygun ama lolonsun yorumları da iyi fiyatları da 🫶🏻
Sevilmom Mutlulukkk ilkimbebe ve en ucuz bebek market sayfaları önerilmişti Sanırım onlardan bahsediyosun canım 🌸
Mutlulukkk Baymehal evet canm uygulamasi da var bende lolonsun ama baska bir suru site daaha paylasmislardi ve onlarda uygun diyorlardi 😢
Baymehal Mutlulukkk ah ben o uygulamadan dhaa uygununu görmedim şahsen bende çok araştırıyorum trendyolds aynı ürün 160 iken orda 70 tl farkı düşün 😅 hee eşim şu arala rbişey almama izin vermiyor orası ayrı 😅😂
Mumm91 Mutlulukkk merhaba lolons uygulamasından alışveriş yaptınız mı güvenilir mi ürünleri orijinal mi🌸
Mutlulukkk Mumm91 yok henuz yapmadm ama burda o dedigim postta alanlar olmus kumaslari flan kaliteli ve yumusacikmis.
Baymehal Mumm91 ben daha yapmadım alışveriş ama googlda bir sürü yorumlarını okudum memnun kalan kışlık için yapacaktım alışverişi ama eşim kış bitti diyince yapamadım yoksa yorumları iyiydi bende yorumu olan şeylere güvenirim ve alışveriş yaparım