Hazal44 Kızlar aranızda 28 haftalık kanaması olan var mı ? Kanamam oldu lavaboya gıderken baya vardı kan beçeteyle sildiğim halde geliyor çocuğun hareketlerini çok az hissediyorum bişey olur mu çocuğa
myangelson Hazal44 kız doktora git hemen normal değil kanama hele ileriki haftalarda inşallah önemli birşey değildir
Binnur-cam Hazal44 benim 29 haftamda oldu kendimi hemen acile attım vajinal enfeksiyon kaynaklı dediler 1 hafta yattım hastanede
Hazal44 umena yok daha gitmedim peçeteyle siliyorum ama arkadan geliyormuş kan vajinadan değil ilk defa böyle oldum ya ilk hamileliğimde böyle bişey yoktu
Hazal44 myangelson peçeteyle siliyorum önden gelmiyor kan arkadan geliyor anlamadım ki 3 kere idrara çıktım 3 kere kan geldi arkadan
myangelson Hazal44 makattan geliyorsa önemli değil o canım bende de çok kanama oluyordu hamilelikte şimdi de oluyor kabız falan oldun mu son günlerde zorlamistir
Hazal44 Binnur-cam Ewt basur bekarlıktan varda hiç böyle bardak dolusu kanamam olmadı ilk defa böyle bişey oluyor
Binnur-cam Hazal44 basur kanama yapar biliyorum ama dediğin gibi çoksa bilemedim neyse şu doktorun dönsün bakalım ne dicek
Binnur-cam Hazal44 genel cerraha git canım daha fazla zorlama bendede var basur ama gebelikte oldu çok değil fitil ve krem kullanıyorum ..