merve211 haticebutun benimde cuma 38+2 oluyor heyecan dorukta sağlıkla hayırla gelsinler inşallah sağ salim kucağımıza alalım
Babu zuhaall 38+3 ün bugün düzenli sancım çıktığından yatış verildi ama ben hiç bişey hissetmiyorum ve 38 dolunca gün bakacaktık doktorumla… belki sabaha eve gönderiri beni 🤷♀️
haticebutun zuhaall benim 2. sezaryan sadece 2 gün öne çektik doğumu kilosu günü de uygun olunca doktor yaparız dedi
zuhaall haticebutun benimde kilosu beya iyi maşallah hatta bana geçen cuma alabiliriz demişti 38+1 de ben tarihi güzel olsun diye bir hafta sonraya attırdım 😂 benimkide zorunlu bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor hemde genital siğillerim çıktı hamileliğimde ondan dolayı
haticebutun zuhaall zuhaall benim de genital bölgemde varis olduğu için yapılmıştı ilk sezaryanım bu bebeğimde de hamilelikte yine varis sorunu yaşadım 4. çocuğum benim 2 normal doğumum var 2 sezaryan olacak allah nasip ederse
zuhaall haticebutun Allah bağışlasın ♥️ benimde ilk gebeliğim ve bende normal çok istiyordum ama nasip değilmiş siz iki türlü doğum yaşamışsınız sizce hangisi daha kolaydı
haticebutun zuhaall bana göre sezaryan daha rahat ve konforlu fakat değişkenlik gösterebilir sezaryan sonrası 5 gün en az yardımcın olması gerekiyor yanına süreç daha rahat geçiyor ama normal doğum yapmış olan biri olarak bakan olmasada sezaryanı tercih ederdim 😁
zuhaall haticebutun hastanedeyken ablam var yanımda pazara kadar yanımda eve geçince eşim yanımda olacak çarşambaya kadar o zamana kadar biraz toparladım kendimi diye düşünüyorum evde zaten kaynanam var ev işiyle o ilgileniyor zaten şimdiden yani 5 gün içinde toparlanırım inşallah bende
Tugba_28 Allah izin verirse 03.03.2023 tarihinde 38+5 olarak minik oglusumla kavuşuyoruz normal doğum çok istemiştim ama mecbur sezeryana dönünce eşimle bu tarihi istedik bebislerimlze sağlıcakla kavuşuruz inşallah:)