DeustchBurcu Merhaba hanımlar aranızda yeniyim. Bilenlerden cevaplamasını rica ediyorum 8,5 aylık bir kızım var ve 7+6 hamileyim. Emzirmemin bir sakıncası olur mu?
Kubracigimm DeustchBurcu sakıncası var mıdır tam olarak bilemiyorum ama bu şekilde bebeği doğana kadar emzirmeye devam edenler hatta doğunca iki çocuğunu da emzirenler var. Tandem yöntemi deniyormuş buna sütte hiç azalmıyor aksine iki çocuk emdiği için artıyor diyorlar.
Esmeh DeustchBurcu eğer size ve bebeğe bi zararı yoksa emzirebilirsiniz zaten dinen de bi sakıncası yokmuş
Gizrmdere_ DeustchBurcu benim doktorum olmadığını söyledi bende emzirirken hamile kaldım doğurana kadar emzirebilicegi mi ama ona göre beslenmem gerektiğini söyledi
Ledeyna21 DeustchBurcu bi sakıncası yok fakat bebeğine bi faydasıda yok artık senin sütünde vitamin ve antikor yok ama bebeğim duygusal olarak etkilenmesin diyorsan emzir. Benim kızımda gelişim geriliği oldu sütten başka bişey yemediği için ve benim vücudum aşırı dirençsiz kalınca kesmek zorunda kaldım bende kızım 6 aylıkken hamile kaldım ama 11 aylık olana kadar emzirdim gelişimi çok geri kaldığı için kesmek zorunda kaldım
DeustchBurcu Kubracigimm ayyy inşallah öyle olur🙏🏻 kızım da 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyor, acaba dedim bununla mı alakalı
Kubracigimm DeustchBurcu inşallah 🙏 zannetmiyorum ondan olacağını kuvvetli beslenirseniz sizi de çok etkilemez devam edebilirsiniz bence. Böyle devam edenler varmış okumuştum daha önce paylaşımlarını. Doktorlar da bir şey demiyorsa ikisi için de daha sağlıklı olabilir.
Zgokkaya Benimde kızım 1 yaşında 5 aylık hamileyim emzirmeye devam ediyorum. Gittiğim doktorlar istersem doguma kadar emzirebilecegimi ancak ilerleyen süreçlerde anne için yorucu olacağını söyledi.
Ayzynp Merhaba ben emzirmeye devam ettim hatta doğum sancısı çekerken bile emzirdim sancı arasında bir sıkıntı yaşamadım çok şükür