xRukenx Kızlar bende nasipse doğumu orada düşünüyorum.. Nasıldı biraz anlatabilir misiniz doğum tecrübelerinizi.. Benim oğluşum biraz iri bı bebekmis acaba 4kg ye yaklaşırsa sezeryan derlermi.. Veya isteğe bağlı sezeryan yapiyolarmi
Sezenn_ xRukenx devlette isteğe bağlı sezaryen yapılmıyor maalesef. İlk doğumumu özelde mecburi sezaryen yaptım. 2. gebeliğim şimdi şehir hastenesinde takipliyim. Orada doğum yapanlar varsa bende merak ediyorum açıkçası.
Bet1 Sezenn_ bende orda takipliyim aradan ilki sezeryandi ikincisi için kaçıncı haftaya gün veriliyor merak ediyorum ve aradan zaman geçince normal doğumu deniyorlar mi merak ediyorum. Öğrenirseniz beni etiketleyip yazar mısınız? Kaçıncı haftadasiniz birde
Defnesa İsteğe bağlı sezeryan yok devlet hastanesinde 4 buçuk kilodan sonra annede şeker flan da varsa öyle sezeryana aliyorlar yoksa son ana kadar normal doğum suni sancı flan hepsini deniyorlar 48 saat
Sezenn_ Bet1 merhaba ben 13 haftayım şuan da doğumu planlamaya henüz zaman var ama bilgilendirme yaparım muhakkak 🌸
Asel2519 Bet1 ben 31 haftalığım ilki sezeryan olmuştu özel hastanede şuan şehir hastanesine takipliyim necati hocaya 39 da alırız dedi
Bet1 Asel2519 Necati hocaya muslume hocaya ve Feyza hoca arasında karışık gidip geliyorum bende bakalım şimdilik 1 hafta önden gidiyor bebiş
Asel2519 Bet1 başından beri necati beye gidiyorum memnunum inşallah doğuma da o girer bakalım hayırlısı 🥰
Masalliyaaa Kızlar Bilkent şehir hastanesi normal doğum için ne zamana kadar bekliyor bazıları 40 bazıları 41 ne zaman yatış verirler bilgisi olan varmı