Sura2 Zehraicten merhaba kızlar maalesef herşeyi bilmek hiç iyi değil 😅 Bende 7 yıldır ambulans hemşiresiyim 🚑
Sura2 Nagihanada sorunuz cevapsız kalmasın diye yazıyorum canım tam anlamıyla araştırmadım. Ama simfiz pubisde rahim büyüdükçe ağrılar oluyor şiddetli şekilde, basık olduğunda ise benim fikrim Doğum daha da zorlaşacaktır çatı darlığından sebeben sezeryana da dönebilir. 🤔
Nagihanada Sura2 doktorda son ana kadar bekleyecek sanırım açılma ihtimali var ama olmazsa sezaryen alacak Böyle belli olmayınca da insan kendini hazırlayamıyor doğuma
Smye Sizi görünce çok sevindim 😂 çünkü etrafım bu kadar rahatken Nası böyle pimpirik olduğumu soruyor😂 herseyi bilmek kötü ama bişiler bilip ayrıntısını bilmemek daha kötü 😂😂😂 geldiğim son nokta meslektaslarım😂
Kaderyunus Zehraicten inşAllah canım inşAllah o zamanlar hep diyordum hasta yakınlarına sizinkinde staj yapıyorum kendi çocuğumda usta olucam diye 😂 o soğukkanlı ben gidip surekli eli ayağına dolaşan biri geliyormuş bide 🤦♀️🙄
Zehraicten Kaderyunus öyle olucak kesin kendimizin olunca el ayak birbirine girer🤣 ben düşünüyorum şimdi hemşireler çoçuğumu giydirecek aşısını yapıcak ağlatıcaklar mı deli oldum şimdiden
Byncdii AyseErnn canım sezeryan öncesi sonda takılırken acı oluyor mu ? Yoksa bu kişinin acı eşiğine göre değişiyor mu.? 😒 Herkes farklı bir şey söylüyorda bu konuda o yüzden sordum canım 🌺☺️
AyseErnn Byncdii dediğin gibi kişiniin acı eşiğine göre değişebilir canm eğer spinal anestezi istersen onu yaptıktan sonra taktıkları için hissetmiyosun bile 🤗
parasetamoll Zehraicten düz hemşireyim bu işler kitapta durduğu gibi durmuyor 😂 deneyimle sabitlemek lazım sanırım ben herşeyi sorup okuyorum anam ilk gebeliğim nerden bileyim bide bazen bilgi dışı şeyler duyuyoruz işe yarıyor. 😂
Zehraicten parasetamoll gerçekten öyle. Hatta bazen şu babane döneminden kalma dediğimiz şeyler bile işe yarıyabiliyor. Bir iyi yanı da herkes dır dır konuşamıyor başında
Kaderyunus Zehraicten sağlıkla kavuşalım da birazcık ağlasın razıyım bizde bile isteye ağlatmadık ya kimsenin yavrusunu mecbuuurr 🤗🤗🤗