Zeynepz Humeyra16Selim kasıkta ağrı batma tarzında genelde özellikle ayağa kalktığımda aniden bıçak saplanır gibi oluyodu mide bulantısı ilk hamileliğimde göğüs hassasiyeti ikincide olmadı emzirdiğim için belkide bilmiyorum ara ara adet ağrısı gibi ağrı da olur ama sık değil
yilldizyilldiz Göğüs şişkinliği ve ağrısı, burun tıkanıklığı ilk öğrendiğimden beri var. 7+3 oldum sabahları çok hafif mide bulantısı başladı birkaç gündür.
Humeyra16Selim Ya ben her an adet oluck gibi sancim var siz yasadnzmi ve bel agrisi goguslerim karnm patlick gbi korkuyorum
yilldizyilldiz Humeyra16Selim arada oluyor adet ağrısı gibi evet. Bebis büyüdüğü için rahme baskı yapıyormuş o yüzden ağrı olabilir demişti doktor. Ama çok şiddetliyse bir doktora görün derim
Nuross Humeyra16Selim benimde olurdu ama arada giren saniyelik ağrılar tarzında oluyordu senin sürekli devam eden şekilde ise yine de bir doktoruna danış istersen
Humeyra16Selim Nuross yeni gittim zaten kzlar agrim var dedm hersey guzrl gorunuyor dedi ama agrm cok bilemedm ki inanın