Busratatarr Haftaya giricem son 3 gündür acayip bir mide yanması ve boğazımda tuhaf bi his.. Yaşadıysanız nasıl bir çözüm buldunuz acaba
kahvesever__ Busratatarr ben çok yaşadım mide ağrısı doktor bana gaviscon ilaç yazdı çok iyi geliyordu tavsiye ederim
babymom_8 Busratatarr önceden süt rahatlatırdı şimdi onunda etkisi azaldı en iyisi gaviscon benim yaptıklarım arasında 👍👍👍👍👍
Naazli Busratatarr benimde çok fazla yanardı midem. Uykumdan uyanırdım midemin öz suyu ağzıma gelirdi yanardı. Doktor gaviscon şurup verdi oda midemi bulandırdı içemedim. Sonra bitane hap verdi sanırım mide koruyucu sabahları aç karına bi tane içiyordum. Doğurana kadar kullanmıştım. Çok iyi gelmişti yanmayı kesmişti.
Zeynepyeniay Benim 20 haftadan beri var ve midem sorunlu mide koruyucusu kullanıyorum sabah 1 tane içiyorum bütün gün rahatım. Doktorunuza danışıp size uygun mide koruyucu verebilir ben çok rahatladım içmeyi unuttuğum gün zehir gibi geçiyor
mayaden Busratatarr ya bende tam o haftadayim ve iki üç gündür çok feci yanma var benimde, doktorum gaviscon yazmıştı onu kullanacağım
kuzeymomsss Busratatarr doğuma gidene kadar oldu hemde. Baş ucumda beyaz leblebi ile yatıyordum resmen
Havvaca Busratatarr ben 17+4 günlük oldum ama 15 de başladı mide yanmam süt maden suyu falan çare etmedi Dr gaviscon verdi ama onunda çok iyi olduğu söylenemez
Kubrakck2222 Busratatarr kesinlikle soğuk süt çok iyi geliyor bana, hem mide yanmamı kesiyor hem de içim yanıyor son zamanlarda büyük bi bardak çok ferahlatıyor 🌸
Fbmm Busratatarr sanki ejderha dogurcam öyle yanıyor midem ateş atıyorum ağzımdan 😂😂 31 haftalık hamileyim ama günlerce uyutmadi yemek yerken bile zorlandim dün ilaç yazdırdım bugün iyiyim çok şükür
Bircandeniz Busratatarr benimde çık oldu şuanda bile oluyor. Bazen boğazımda bir şey çıkacak gibi oluyor ama hiç bir şey kullanmadım ben
Cisociso23 Busratatarr benimde ayni ve sadece sakiz çiğneyerek geciyor denemeni tavsiye ederim onun yanında doktorum rennie duo yazdi o sadece anlik geciriyor ama