Leylaates Kızlar aranızda 24 saat idrar toplama yapan varmı doktor dedi yarın yapıcam ama tam da anlamadım yapan bilen varmı
Asfdg Leylaates sabah ilk idrar değil sonraki bütün idrarları bardağa yapıp sonra 5 lt su şişesine doldurcaksın ertesi sabahki ilk idrarda dahil sabahki idrar bi önceki güne ait oluyormuş bana öyle söylemişlerdi
koza08 Leylaates sabah uyanınca ilk idrar tuvalete. Daha sonra o günkü tüm idrarları biriktireceksin. Ertesi gün uyanınca ilk idrarı da biriktirme kabına yapacaksın. Böylece bir günlük idrar toplanmış olacak. Mutlaka boş su şişesine toplaman gerek. Su şişesini deterjanla dahi yıkama. Direkt kuru su şişesine biriktir.
AksuS eylul1809 gebelik zehirlenmesi teşhisi için idrarda protein kaçağına bakıyorlar. Leylaates ben yaptım çok zorlanırım sandım ama zorlanmadım hissi kötü sadece. Dedikleri gibi sabah ilk tuvalet hariç tümünü bir kaba topluyorsun ertesi gün ilk tuvaletle birlikte. Umarım güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻
Leylaates eylul1809 ilk hamileliğim erken tansiyondan sezaryen oldum şuan bi sıkıntım yok ama tetbir amaçlı gebelik zahirlenmesi olmasın diyeymiş
AksuS Leylaates az az değil tüm idrarı toplaman lazım doktorum 1 damla bile dışarı taşırma demişti bana
eylul1809 Leylaates kaçıncı haftanızda tansiyon yükseliyordu ve kaçıbcı haftada sezeryana alındınız acaba
eylul1809 Leylaates bebde detaylı ultrasonda rahimi besleyen damarlarda direnç görüldü ve doktorum coraspin başlattı, yakın takiomedicez bebeğin gelişimini ve tansiyonu dedi, acaba aynındurummu diye merak ettim. Bende çok endişeliyim
Leylaates eylul1809 37. Haftada ntsye girdim doktor sancın var doğum haneye çık demişti bende heryecan yaptım tansiyonum fırladı birden dil altı hapı falan düşmeyince sezaryene almışlardı acil yani sürekli bi tansiyon sıkıntım yoktu
Leylaates AksuS anladım öyle biriktiriyorum bakalım şişede götürsem sıkıntı olurmu acaba siz neyle vermiştiniz biriktirip
AksuS Leylaates ben özel takipliydim o yüzden bana bu işe özel turuncu bir kap vermişlerdi büyük ayran şişesine benzer. 3 ltlik bir şişeydi. Birde idrar toplamak için tek kullanımlık idrar kaplarından verdiler