ruzgarmom100210 Anneler merhaba detaylı ultrason da bebeğinizin cinsiyeti oldu mı hiç böyle bir şey yaşayan var mı 21 haftaya kadar farklı detaylı da farklı çıkan
Ozlemmisss ruzgarmom100210 12 haftalıkken kız 13 de erkek detaylıda da erkek dedi doktorum 30 haftalık oldum 😄 ama çok duydum detaylıda değişeni
Pekii ruzgarmom100210 ben şu an yeni hamileyim ama ilk hamileliğimde detayliya kadar erkek dendi sonra detaylıca kesin kız dendi kızım oldu 🙏 şimdiki ikinci hamileliğim ❤️🌸 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🥰
Bltbrkv ruzgarmom100210 benim direkt doğum da değişti cinsiyeti 🤣 doğuma kadar kız diye biliyorduk.İlk başta devlette takipliydim detaylıya da orada girdim kız dediler.Sonra özele devam ettim orada da kız dedi doktorum ama doğumda erkek olduğunu öğrendim.
ruzgarmom100210 Asfdg ay bana ne siyecek acaba 14 de erkek dedi başka bir doktor 18 de kız dedi ama detaylıyı merakla bekliyorum
minikmucizemmmmmm Asfdg bana da 15 haftada erkek dediler detaylıda bacakları kapalıydı göremiyorum dedi doktor ay değişir mi acaba bir kaç gündür aklıma takılıyor abdala malum olurmuş derler ya😂
ruzgarmom100210 Ozlemmisss bizim ne olacak acaba zaten detaylıdan sonra bir daha değişme durumu olmaz heralde
Asfdg ruzgarmom100210 hayırlısı inşallah benm gönlümde kız vardı zaten rabbim şeninde gönlüne göre versin 😊
Mrymbrfn ruzgarmom100210 bana da 12 de erkek dedi. Bugun 16 haftalık oldum doktora gittim kız dedi.. detaylı ultrasyonu bekliyorum ☹️
denizaleyna ruzgarmom100210 ay hiç öyle demeyin Rabbim bazen doktorları da yanıltıyor. Detaylı da kız diyip erkek doğuran da var 🤭
Asfdg minikmucizemmmmmm hayırlısı olur inşallah benm 15 de baya zorladı görebilmek için erkek dedi sonra ben emin olamadım kız istiyorum diye 17 de bidaha gittim bacak bacak üstüne atmış oturuyo dedi 21 de detaylı da kesin kız dedi ay dedim noluyo ne bu çocuk böyle başka ulturasonu çok iyi bi doktora gittim oda kesin kız dedi 😃
Hacerdogan Bltbrkv ay şaka gibi.. bana 16 da kız 18 de kız dendi emin olmuştum şimdi içime kurt düştü
Gizemmiray35 Bltbrkv aaa gerçekten mi ya bana da erkeğe benzetmişlerdi detaylıda kız dediler ama bacak arası kapalı gibi geldi bana benim de başıma gelir mi acaba
Bebiskosuu Bltbrkv ay nolur yanlış anlamayın ama nasıl olabilir ya karışma ihtimali var mı benziyor mu size eşinize 🥹 nasıl yani defalarca ultrasonda yanlış görülebilir hani tereddüt bile yokmuş öyle olsa tamam der insan
minikmucizemmmmmm Asfdg 15 te erkek dedikten bir hafta sonra tekrar gittim erkek dedi gene ama detaylıda netleşmemesi aklıma takılıyor hep erkek istiyordum gerçi fark etmez ama eşyalar aldık 😵💫😃 hayırlısı inşallah bakalım bir hafta on güne randevu alcam netleşir inşallah
Edaaa1 Bana 16. hafta erkek demişti doktorum detaylı da farklı bir doktor %100 kız dedi sonra kendi doktorum da baktı kız dedi biz de kıyafetlerinin çoğunu almıştık çoğunluğunu aldığımız mağaza değişim yaptı
Bltbrkv Hacerdogan haftanız ilerleyince emin olmak için ara sıra doktorunuza sorarsınız endişe etmeyin :)
Bltbrkv Gizemmiray35 yani ben kendi yaşadığım olaydan ötürü her an her şey olabilir diyorum.Nasip kısmet bilemeyiz allahin takdiri :)