Yarenurayaz Devlet Hastanesi’ne gidiyorum özel hastaneye gitmek istiyorum renkli ultrasonda bebeğimi gormek için merak ediyorum şuan 21 haftaligim yüzünü en güzel kaçıncı haftada görürüm acaba
tecrubesizanneadayi12 Yarenurayaz 21-24. Haftalarda yapılıyor canım görünür şuanda yüzü tabii bebişin gösterirse😄😄bizim doktor 20 dk uğraştı ama beyimiz yüzünğ kapattı göstermedi kendisini 38. Haftadayız daha dün yarım şekilde gördüm
tugcee0 Yarenurayaz yüzünü gösterirse görürsün bizimki 28 haftalık hiç bi şekilde göstermiyor yüzünü detaylı da bile göremedik şansa kalmış yani
Gamzeilerii Yarenurayaz 23 haftalığım dün gittim bebeğin duruş şekline göre net görebilirsin zaten detaylı ultrasonu 21 le 24 hafta arası öneriyolar. Gitmeni tavsiye ederim her detayıyla öğreniyorsun görüyorsun cok mükemmel bişey😊
Yarenurayaz Mericylmz Evet cnm ama ben detaylı için gitmicem doktorum çok iyi o yüzden memnunum ama renkli olmadığı için özele gidicem cocugumada anı kalsın renkli resim diye 1 kere gideceğim için net görmek istiyorum 22 haftalık olucam inşallah 4 gün sonra