Pentagramm Merhaba kızlar haftaya 34. Haftaya giriyorum. Haftaya ilk defa Nstye gireceğim. Ayda bir muayeneye gidiyordum. Artık süreç nasıl olacak bilgisi olan var mı?
Mertinannesi0690 Pentagramm ben araştırma hastanesi takipliyim 35den sonra haftalık gidicem bu zaman kadar 2 haftada bir gitmiştim 28den beri
kuzeymomsss Pentagramm en son 35 haftalıkken gitmiştim, oğlum kanaldaydı ve açılmam vardı her an gelebilir demişti doktorum. 36.haftada tekrar çağırdı nstye girdim 37de doğurdum. Ama 35ten sonra 2 hafta da bir çağırıyorlar
Mincik Pentagramm 30dan itibaren 2 haftada bir çağırdı. 37.haftadan sonra haftada bir gideceğim. Şuan 35 haftalığız
Tbayram Pentagramm 35+1.haftadayım 7 Mart’ta ilk nst ye gireceğim. İki haftada bir gidiyoruz kontrole, doktorum haftda bir kontrol olacağını söyledi sonra ki sürec için.
Busel Pentagramm 30 haftalikken gittim en son 1 Ay sonra gel dedi 20 gün sonra gidicem 34 bitiyor o haftadan sonra her hafta çağırıp nstye bagĺayacağım dedi
Melisasak145 Pentagramm devlet hastanesi takipliyim 32 haftamdan beri her hafta gidiyorum her haftada nst çekiliyorum bende şaşırdım ama doktorum her salı muayeneye çağırıyor nstye sokuyor
Melisasak145 sorybaby yok randevu alipta gidiyorum her kontrol çıkışı alıyorum randevuyu kolay oluyor diğer haftaya bulması
Petitoos En son 33′te gittim, 36′da tekrar çağırdı, 36′dan sonra da her hafta geleceksin dedi doktorum.
Ozgeozge71 31 de gitmiştim 3 hafta Sonra gel dedi 2 hafta sonra gideceğim bakalım bundan sonra kaç haftada cagircak