-Beyzanurr Kızlar bişey sormak istiyorum bebeğim ultrasonda 13+4 haftalık ama son adetime göre 14.0 günlük uygulamayı hangi tarihe göre kullanmalıyım
misirveannesi -Beyzanurr adet tarihi canım. Bebek önden geriden gelir haftası ilerledikce tarihini bulur doktorlarda adet tarihini baz alır
Mre -Beyzanurr benim de son regli tarihime göre daha önde olması gerekiyordu fakat düzensiz olduğundan dolayı biz doktorumla beraber ultrasonda çıkan hafta ile bir gün belirledik o tarihten itibaren ilerliyoruz bence bunun netliğini doktorunla da konuşmalısın
babymom_8 -Beyzanurr geç döllenme oldu haftası kaç defa geriden geldi hep adet tarihinin ilk gününden hesapladılar gebeliğimi
misirveannesi -Beyzanurr yok canım değil. Mesela ben ilk ultrasona girdiğimde 4 gün geri cıkıyordu suan 29 haftalığım 2 hafta önden gidiyor. Kızım da öyleydi 30. Haftadan sonra tam tarih gitmeye basladı
yinehamile -Beyzanurr 3 haftaya kadar ileri de veya geride olması sorun olmuyor, ben kizimda hamileyken hep 1 hafta geriden geliyordu önemli olan son adet tarihi.