Hatice_1241 Hamile kaldigin yaşi ve hamile kaldigin ayı topla bakın gün demiyorum ayı söylüyorum ve 9 çıkart sonuç tek sayı erkek çif sayı kız mis hadi bakalım cinsiyetlere bakalim
Sezenn_ Hatice_1241 ilk hamileliğimde tuttu 😁 çift sayı çıktı kızım var doğru 2. Henüz kesin olmamakla birlikte erkek diye tahmini söylediler doktorlar henüz ve onda yaptığım sonuçta tek sayı çıktı 😅ne diyelim hayırlısı olsun inşallah 🌸
Hatice_1241 Ben 5 haftaligim ve bende sabırsızlıkla bekliyorum rabbim kızında oglaninda hayırlısını versin rabbim maksat eğlence olsun🤗
nevzatbaskomser Hatice_1241 İlk gebeliğimde tutmuyor, şu an tutuyor. Sallamasyon ya kız olacak ya erkek, ya tek ya çift yani 😀
Bebekliannee Hatice_1241 tutmadı. Herşey tutmuştu çin Rus maya kan yenilme cart curt vs. Ama bu tutmadı 😅
Hatice_1241 Hln72 çift sayı yani kız ama hamile kaldığınız yaş ve ayı topla sonra 9 la çıkart çıkan sayı çift sayı ise kız tek sayı ise erkek
MelisBerdo Hatice_1241 maalesef yanlış 32 yaşında hamile kaldım 8. Ay kızım oluyor. Cinsiyetle ilgili bütün hurafelerde erkek oluyordu ama kız bebeğimiz oluyor 💕🥰
Sevvalll42 Hatice_1241 12 çıktı inşallah kız olur benim isteğimde o tabi sağlıklı hayırlı bi evlat olsun öncelik