Sahradmla 3kuzuAnnesiyim ahahhha aynı benmde öyle 😂😂😂 sadece bana kız 😂 şuan 3. İnşallah bu sefer erkeği tutturmusumdur 😂
3kuzuAnnesiyim Sahradmla bende tutar denilen ne yaptimsa olmadi nasip isi. Yani nasibinde varsa zaten Allah verio:)
esraEb Sanırım benim de minnoş bir kızım olacak 🤗 14 haftada doktorum kız gibi duruyor dedi,birkaç gün önce. Henüz netleşmedi. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🤗
HTSY-3535 Perinatoji doktorum 13,16, 18 haftalıkken erkek dedi 20 haftalık Ken başka doktor kız dedi bakalım belli olursa bende oylarım 🤭🤭
Havvaca HTSY-3535 hamile olduğumu öğrendiğim an erkek düştü içime. Hiç şüphe duymadım rüyalarımda kız çocuğu görsem de hep erkek olcak dedim. Gerçekten de içime doğan doğru çıktı. Boşa demiyolar annenin hissettiği doğrudur diye
Sahradmla 3kuzuAnnesiyim walla bn hiç bsy yapmadım biri 4 diğeri 2 yaşında 2 kızım var çocuk düşünmüyorduk sürpriz oldu bizede rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah herkese
Adapte34 Havvaca bende ilk hamileliğimde kesinlikle bu bir kız dedim ve öylede oldu . Şuan ikinciye hamileyim ve en başından beri erkek olduğunu düşünüyorum buraya attım fotoğrafı herkes erkek dedi bakalım iki hafta sonra doktorum ne dicek 😂 annelerin içine doğarrr
HTSY-3535 Havvaca bende erkek hissediyorum ama doktor kız diyince biraz daha beklicem iki hafta sonra kontrolüm var bakalım bu sefer ne dicekler sonuç belli olursa yine yazarım
Aselzerya Sahradmla aynı durumdayiz 4 ve 2 yaşında 2 kızım var beklemedigim bı anda hamile kaldım ilk defa istemeden oldu 20 haftalık olmak üzereyiz hala öğrenemedik cinsiyeti
Havvaca HTSY-3535 ben 11 ve 12 hafta da gittim o zaman erkeğe benziyor dedi sonra 1 ay sonraydı kontrolüm hatta 1 hafta da geç gittim. 17 haftada direk ultrasonu karnıma koyar koymaz pipiyi gördük 😂 acele etme canım 18 19 a kadar direk organı göremezseniz detaylıyi bekle derim ♥️
Sahradmla 3kuzuAnnesiyim belli olmaz ya 😂 olursa çok mutlu olurum olmazsada yine mutlu olurum rabbim nasip etmiş sonuçta 😂
Sahradmla 3kuzuAnnesiyim yok canım daha 8 haftalık Nisan’da öğrenirim inşallah bı arkadasim en ufak çocuğunun topugunu at annem ardından hangi cinsiyet olacağını tahmin ediyor ve doğru çıkıyor çoğu kişide dedi gerçekten arkadaşlarımda felanda doğru çıktı bakalım bnmki doğru çıkacak mı 😂
3kuzuAnnesiyim Sahradmla hade ya ay bunuda ilk kez duydum☺️milyon sey erkk dedi 19+5 te ilk kez kiz dediler ana hala diorum ki buda erkk dglse artik hic erkk olmaz
Havvaca Sahradmla ben eşimle evde makas bıçak testi yaptık eşim sakladı ben oturdum erkek çıktı çin takviminde erkek çıktı içime erkek doğuyodu erkek olduğunu da öğrendim bazen çıkıyor kocakarı şeyleri 😂 şaka bir yana zaten yüzde 50 ihtimal var sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil