Elvancn bizimde çok sevdiğimiz enkazda kaldı, kaybettik çok kişiyi. İnsan ölümede alışır deseler inanmazdım. Ama insan ölüme de alışıyormuş acıya da. Derdi veren rabbim dermanı da veriyor. Acıyı veren rabbim sabrını da katı katına veriyor elhamdülillah. Siz üzülmeyin. Bende evimden uzakta, başka şehirde, ailemde burada ama enkazdan çıkan teyzeme kuzenime yetişmekten yanımda olamıyorlar. Eşim yanımda onu görevden çağırıyorlar gidip geliyor Kahramanmaraş’a. 33 haftalık oldum bende 34. Haftaya girince erken doğum olacak. Yeter ki sağlıkla doğsunda varsın erken olsun, rabbim nefes versin yavrularımıza inşallah. Yanımızda eşimiz olsun, hem daha iyi. En zor anlarımızı bile paylaşacağız. Onların desteği belki annelerimizin desteğinden daha büyük olacak bizim için bilemeyiz. Yüksek ihtimal benim doğumuma da annem gelemeyecek. Ve benim kayınvalidem keyfi gelip bakmayacak geçerli bir sebeptende değil. Ablam var o da gelip bakmaz. Çocukları var onunda yanında. Geriye tek seçenek eşim. O olursa ona da şükür. Hastaya bakmak çok zor. Eşlerimizde zorlanacak ama 2-3 gün bakacaklar zorundalar. İş başa düşünce de mecburen en iyi şekilde bakmaya çalışacaklar. Gerektiği yerde hemşirelerden de yardım alırlar zaten.. siz korkmayın ve stres yapmayın yeterli. Şimdiden o günü düşünmeyin, vakti gelince zaten yaşayacağız. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi 🍀