Marisol Serii gözün aydın canım. Son günlerde gelmiyo gelmiyo diye yazılarını okurdum Allah kucağına almayı nasip etmiş. Benim de son zamanlarım artık. Benim merak ettiğim tansiyonun kaç çıktı da spinale almadılar?
Serii Marisol inşallah sende alırsın kucağına son zamanların çabuk ve sıkıntısız geçsin canm 😊 9,5 felandı heralde tansiyonum çok istedim ama olmadı bide ameliyatta çok kanamam olmuş zor durdurmuşlar belki uyanık olsam yine uyutacaklardı
Albatros3501 Serii ya çok güzel anlatmışsınnnn🙏 sen ordan anlattın ben ta burdan duygulandım 😍 Allah bebeğini size bağışlasın canm benim sütün de gelir inşallah bi an önce 😘
Serii Albatros3501 çok teşekkür ederim gerçekten dua ettiğinizi kalbimde hissediyorum ve geliyor sütüm çok mutluyum Allah hepinizden razı olsun bir avazda kurtulun inşallah ❤️❤️❤️❤️
Ffatma Gözün aydın, Rabbim evladınızı size bağışlasın sütün de en kısa zamanda gelir inşallah sıkıntıların geçer Allah daim etsin mutluluğunuzu 😄🤗
Hayalll Mrry evet canim kendiside yeni dogum yapmis 8 ay once kaynanasi soylemis ona da yapmis gercektende dedigi gibi ikinci gun sutum acildi ve sagmaya basladim cok sisdi goguslerim sagdikcada cogaliyor zaten o herkeste olur kanallar acilir mutlaka denemelisin bence bol sekerli ye diyorlar mesela emzirme doneminde ama pekmezi yeyince gerek kalmiyo baska sekere 😀😀
Serii Haticeozturk nevşehirdeyiz canım çok acıyor ama bi kere yaptı zaten o kadar acı çekiyorsun ona da katlanırsın sürekli ağrı kesivi yapıyolar zaten
reinamm Serii çatın dar bahanesiyle bi çok kişi böyle sezeryana alınıyor malesef. Yine de bebişiniz onemli olan. sağlıkla büyütün😻
Serii reinamm olabilir canım ama benim ailemde çoğu kadının çatısı dar halam mesela inat etti ben normal doğuracam diye ikiside ölüyordu allah korusun ben bebeğimi tehlikeye atmak istemedim ❤️❤️
Serii Hayalll aynen ya 🙈🙈😂😂😂 şükürler olsun amin inşallah canım benim çok teşekkür ediyoruz biz sana 🤗❤️
Marisol Serii sağol canım. Bugün nstde kalp atışları biraz düşük çıktı. Çarşamba bi daha nst yapacak. Benim de 9/6 genelde tansiyonum. Normal isterken sezaryen derse kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Sezaryen olacaksa bari spinal olsun derdim ama senin yazını okuyunca olmayabilir ihtimaline de hazırlıklı olmak lazım. Allah hepimizin yavrusu bizlere bağışlasın 👏🏻💕
Hayalll Mrry ne demek cnm deneyin super sut denemis biri olrak soyluyorum simdiden 6 poset dolabda dondurdum 🤗 ise dondugumde cok isime yarayack