ayseyma_omer Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Özel odayla ilgili detay verebilirsiniz. Hangi birimle konuştunuz Ne kadar ödediniz eşin yanına gelebildi mi vs
Tubatgn ayseyma_omer Canım benim doğum yaptığım hastanede İki kişilik Özel oda Vip oda vardı Biz vip seçtik 2 kişi kalsın diye hatta bir gece 4 kişi kaldık biz Hastanenin yatış birimi ile görüştük
Ayytacc Tubatgn canim bebege ne koydun kiyafet olarak kendine neler koydun valize artik hazirlayim diyorum 33+2gunluguz erkenmi
Tubatgn Ayytacc Valla canım koyduğum çoğu şey geri döndü eve doğunca 5li takım verdim akşam batırdı başka 5li giydirdim çıkarken tulum giydirdim ağız mendili kullanmadım bile gereksizmiş Kendime 2 pijama koydum birde çıkarken giyeceğim kıyafeti
Ayytacc Tubatgn anladim canim tsk ederim bende hazirlayim artik gunden gune agirlasiyorum iyisin dimi prensim nasil
Tubatgn Ayytacc Hazırla canım yine yedek koy ne olur ne olmaz diye ama ben çoğu şeyi yeri getirdim dolabına tertemiz yerleştirdim. Ne yapsın Bi uyuyor bir uyanıyor sıpacık 🤗🤗🤗 Syma_07 Alıştım kuzum süreç çok güzel 😍
ikikedi-birbebek Tubatgn Ağlayarak okudum resmen 🥰 Öncelikle çok çok tebrik ederim Rabbim yavrunuzu size bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah 💞 Doguramayan ve sürekli gidip gidip dönen biri olarak banada doğurdum şükür yazdırmayı nasip etsin 😂 bizimkininde geleceği yok hafta oldu 2 cm açıklıkla geziyorum… birrr yeni anne duası alırımmm 😂😂🤲🏻
Tubatgn ikikedi-birbebek Bende aynı senin gibiydim canım 3 hafta gezdik öylee.. Darısı sana olsun inşallah bir avazda kurtul ❤️
Dolphin16 Tubatgn öncelikle çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 herkesin doğum hikayesi çok farlı oluyor ama sonuçlar çok güzel bitiyor ❤️ Sağlıklı mutlu günler geçirmeniz dileğiyle 😍😘
aaysegull12 Tubatgn kız okurken gözlerimden yaşlar geldi ağlattın beni.. hayırlı olsun analı babalı sağlıkla büyütün 😊