Tubatgn serpil1baby Teşekkür ederim canım benim Darısı doğumu bekleyen ve anne olmak isteyen herkese ❤️
Tubatgn elifcicek_07 Doğurabilirsin canım hiç korkma asla acısı var mı var ama süreci iyi yönetirsen hemen doğumun gerçekleşir. Son zamanlar biraz yavaş geçiyor kavuşma heyecanı olduğu için ama sonu çok güzel 😍❤️
Zumzugukodummuzzingillatirim Tubatgn aşkım çok dikkatte iyi değil ben dönerken falanda dikkat ediyordum tutmayınca tutmuyor. Enfeksiyon kapmasa yeter benimki kendi kendine kaynadı 😀 enfeksiyon daha önemli
Beyazeller Tubatgn Çok geçmiş olsun , ne zamandır doğurmanızı gözlüyordum bende 😀 Güzel farklı bir doğum olmuş 😊Hadi gözünüz aydın ☺️
Eldgrn Tubatgn beklesetseydi doktorum belki dogururduk nasip kısmet rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin 🥰♥️
Defnesa Ay maşallah sonunda sağlıkla gelmiş rüzgar bey hayırlı uzun ömrü olsun inşallah çok sevindim dogurmana :) o zaman sancı gelince derin nefes alıp ikinmamiz mı gerekiyor sürekli yoksa nefes egzersizlerindeki gibi nefes alıp 3 seferde mi verelim
Tubatgn Defnesa Teşekkür ederim canım ❤️ Aynen öyle sancı geldiği an nefesini tutup ses çıkarmadan ıkınman gerekiyor olay bundan ibaretmiş 😬
Elanur006 Tubatgn başta hapla baslayacaklarmis bu acilma olsun diye mi suni qibi mı yani nekadar süre verirler acaba
cahillesohbetikestim Tubatgn ohh çok şükür sağsalim gelmiş küçük adam 💙 Allah analı babalı sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Tubatgn Ayytacc Kuzum dikiş olursa ped tahriş eder onların verdiğini kullan ben fazla fazla aldım eve de getirdim
binnur64 Tubatgn gözünüz aydıın, çok şükür rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etmiş kendim doğurmuş kadar sevindim🙏🏻 inşAllah rabbim herkese acısız ağrısız kolay doğum nasip etsin 🤲🏻🤲🏻