Kubrabsyg45 Ufaktan ufaktan gaz sancım var 2 gündür. Nişanım da geldi belim ağrıyor kasıklarım zaten bitik durumda hareket edemiyorum ama bununla beraber gaz sancım çoğaldı. Bu tür belirtiler yaşayan oldu mu ?
Bbcrrr Kubrabsyg45 bende öyleyim iki gündür, kıpırdayamıyorum ağrılarım birden artıyor sonra tekrar başlıyor yatamıyorum iştahım kesildi iki kere nişanımda geldi sanki böyle adet olmadan önce ki gibi bacaklarıma kadar vuruyor 🥺
pembiktavsan Kubrabsyg45 benim daha bi ay var nasipse doğuma ama burda doğum yaklaşınca ishal falan olanları duymuştum belki sizde de o yüzden gaz oluyordur çünkü vücut bağırsakları boşaltmaya çalışıyormuş.
Kubrabsyg45 Bbcrrr ne zaman nişan geldi canım , benim 3 kere falan geldi 🤦 uzanınca bile kasık ağrısı geçmiyor battıkça batıyor
teachermom8 Gaz sancısı son haftalarda olan kabızlık sebebiyle oluyor benim. Gerçi sizin nişanda gelmiş bilemedim. Ben daha 36. Haftadayım çünkü
Kubrabsyg45 Ay bide bugün ilk defa sanki pıt pıt içimde birseyler oluyor gibi hissediyorum. Sanki çişini yapıyor sesi geliyor. Farklı biseyler sezdim 😀😀
pembiktavsan Kubrabsyg45 yaaa bende de şey oluyor böyle hani akvaryumlarda bi araç olur içerinin hava dengesini falan sağlar ya bende de sanki ondan varmış gibi bazen böyle karnımın üst kısmında hissediyorum bunu. 🤣