Seyda5834 İki gündür Progestan 200mg kullanıyorum ve aşırı derecede başım dönüyor içim çekiliyor , sizlerde de böyle bir şey oluyor mu yoksa hamilelikten mi ? Sabah akşam içiyorum ilacımı sabah bir şey olmuyor akşamları bayılmama ramak kalıyor
Esraliiii Seyda5834 vajinal kullandım bir yan etki olandı Dr a söyleyin bence sarhoş gibi hissettiriyor diyorlardi
Linabebek1 Seyda5834 canım ağızdan alınca çok etkili bende kullandım bulantı halsizlik baş ağrısı sürekli uyku yaptı baya ağır ilaç doktorunla görüş vajinadan fitil olarak kullan az yan etki olur sadece akıntı biraz çoğalıyor ben öyle rahat ettim
Rwerdst Seyda5834 ilk kullanınca oluyo bebiş. Uyursan rahatlıyorsun. Sonra alışıyor vücut yavaş yavaş
Seyda5834 Rwerdst İşte iki gündür kullanıyorum sabahları bir şey yok ama akşam bayılacak oluyorum 20-30dk kendimden geçiyorum sonra geliyorum kendime
Meri11 Ben ağız yolu ile kullanıyorum. Enfeksiyonum var vajinama dokunmaya korkuyorum. O yüzden akşamları alıyorum etki etmiyor
Rwerdst Seyda5834 canım uyuman lazım ben öyle yapıyorum ☺️ mesela sabah 10 gibi alıyorum ilacı. 12-2 arası uyuyorum. Uyuyamazsam 2-6 arası kesin uyuyorum. Yoksa başım dönüyor, bilincim değişik oluyo. Aptal gibi oluyorum ama uyuyunca daha rahat oluyo bence ☺️
Simayla Seyda5834 aynen yapıyor o bendede aynı oluyor canım doktorum bana akşamları 1 saat arayla alabilirsin demişti
U1gz Evet canım aynısı bende de oluyordu sadece akşamları ağız yoluyla alıyordum 1 saat içinde sarhoş gibi uyuyakalıyordum sonra doktorum sabah akşam vajinal yoldan kullanmamı söyledi vajinadan böyle bir yan etki görmedim daha rahat oldu
Gizem_cetinbas Seyda5834 Ayni şeyi bende yaşıyorum sabah bişey yok ama akşam olunca içim geçiyor öyle bir uykum geliyor ki gözümü açamıyorum
muser24 Ben sadece akşamları kullanıyorum, çok şükür tek yan etkisi uyutmasi ki o da problem olmuyor, çünkü zaten uyuyacağım zaman alıyorum
_almirasmom Seyda5834 yanlış canım aynısı bnmde oluyordu doktor gece uyumadan 5 dk once ıcıceksın dedı
Deniz123456789 Bende kullanıyorum hep uyku yapıyordu doktorum fitil olarak kullan daha etkili olacağını söyledi