hzl040823 Aysegul_3838 ben duş alırken şampuan kokusundan nefret etmiştim ki en temiz kokulardan biridir bana göre duş süremi en aza indirmeye çalıştım bırak eşi😂😂 😂😂
Aysegul_3838 hzl040823 yok ondan tiksinmedim ne has bende bilmiyorum ama sevdiğim ne kadar yiyecek var da hiçbirini yiyemiyorum
hzl040823 Aysegul_3838 o da oluyor bende ilk 3 ay hiç tatlı yiyemedim ki aşırı tatlı seven biriydim 🫢🤣
Rabiagulcin Aysegul_3838 aynı durumu yaşadım eşim çok üzülmüştü uyuduğu zaman odaya girince burnumu kapatırdım uyandığında koşarak camı açıp odayı havalandırıp öyle odayı temizliyordum çok zor bu süreç
Tugcecv Aysegul_3838 herkese göre değişiyor bu ben aşırı bağlandım cise bile beraber gideceğim elimden gelse. Ama geçer dogumdan sonra ya da mide bulantilsrindan sonra merak etme
Rwerdst Aysegul_3838 18+4 deyim normalde de çok sevmem sigara kokusu . Eşim içipte üstüne sisnince aşırı rahatsız olmuyorum ama içtiği buhar rahatsız ediyor😂
Aysegul_3838 Rwerdst ben kullanıyorum nirmalde sigara kokusundan rahatsız değilim ama böyle yanına yaklaşınca et gibi kokuyor vücudu
Zehra-12455 Aysegul_3838 malesef ilk aylarda eşime yaklaşamıyordum sarılmak istiyordu bana kusasım vardı kıyamam dünyanın en temiz adamından tiksindim ya hamilelik piskolojisi çok kötü ya😂
Aysegul_3838 Zehra-12455 aynen ya çok kötü oluyoruz ama doğduktan sonra herşey bitiyor şükür inan hamileliktense diyorum doğum sonrası güzel geciyir benim