Mhtpflz excitedmom- 25+6 da 847 gram yediklerim muz süt elma günlük eksik etmiyorum ama çok iştahlı değilim sebze et çok az yerim su içiyorum 2 litre o kdar normal yediklerim
Hasgul53 excitedmom- bugün gittim 26 haftalık 925 gram 32 cm dedi doktor. Sağlıklı olsunlarda boyu kilosu önemli değil o kadar 😊
Peri_kizi excitedmom- 27 haftadayiz 880 grmiz doktor düşük kilosu dedi yediklerine dikkkat et protein ağırlıklı beslen dedi
Tugbakk 27+2 de gittim 1250 gr olduğunu söylemişti doktorum. Valla ben sınırlama yapmadan herşey yiyorum. Sabahları güzel kahvaltı hazırlıyorum üşenmezsem eğer 😀 21 martta sonra ki randevum bakalım ne kadar olucaz kızçemle ♥️
Annecim58 SaHil_Hayat canım 1 ay sonra gidersin banada 1 ay sonra gel dedi 31.haftalarda Felan gideceğim
Ay92 26 hafta iken gittim doktora 700 gram dedi doktor sizce az mi doktor normal dedi ama birde 7 kilo almisim
Senayl34 excitedmom- 26 haftalık 1100 gramdi sürekli muz kaşar çerez meyve 😅🤣 ama ben muz çok tüketiyorum haftada 2 kiloyu buluyor doktor artık dur dedi 😅😅😅