Melikehllderin Benim de yarın sabah detaylim 21. Haftadayiz , şuan kasıklarımda agri var ara ara iğne batmalari şeklinde ,,yaşayan varmı bu durumu bu haftalarda kizlar ?
Benas Yldz23 bende özele gidecektim ama çok pahalıydı devlete gittim ama hiç sinmedi içime siz kaça yaptırdınız
TugSozTan Benas ben devlete gitmedim zaten. Özel klinikte yaptırdım 1 saat sürdü. Bizimki de yüzünü göstermedi ama bizim için en önemlisi sağlık durumuydu doktor çok güzel ilgilendi. Geçmiş olsun bebek erkek ise ilerleyen zamanlarda genişleme geçiyor diye okumuştum
Benas TugSozTan benm 10 dk bile sürmedi monitörü hiç göstermedi dr gerçekten devlet iğrenç yA ücretsiz ama bi sürü soru işareti kalıyo umarım düzelir
Zehra-D Kızlar bende 19. Haftamdayim ne zmn yaptırmam gerekiyor detaylıyı, diğer ikili üçlü vs testlerin hiç birini yaptırmadım. Bunu yaptiricam insAllah
TugSozTan Benas öncelikle 10 dk detaylı ultrason olmaz. Rutin kontrolde 10-15dk sürüyor. Siz itiraz edebilirsiniz bütün organlarına bakılması gerekiyor devlette yaptırıp çok memnun olanlarda var o yüzden bişey diyemiyorum
Benas Laleozkan_09 bende araştırma hastanesinde yapım ama memnun kalmadım umarım sizin istediğiniz gibi olur
nuzunismail Benas Olur mu öyle şey hiç bir doktor söylemek için söylemez. Ne görüyorsa onu söyler. Bir problem varsa belki önlem almak gerekir kesinlikle yaptırmalısınız sonradan pişmanlık yaşamayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Benas TugSozTan yani lafın gelişi on ama 20 dk da sürmedi hızlıca hepsine baktı bana da göstermedi hiç görmedim
Yldz23 Benas recep hoca türkiyenin sayılı perinatologlarından ve çapanın profu o yüzden fiyat farkı olması normal: ))