zeynepsatlms1 Benas ben yaptırdım, benim ilk hamileliğim eşimde bende büyük bi hevesle yaptırdık, imkan varsa yaptırmanızı öneririm, ben diğer ikili üçlü vs. Testleri hiç yaptırmadım ama bu ultrasonda detaylı bir şekilde bakılıyor.😌
Yldz23 Benas detaylı kesinlikle yaptırılması gerekiyor. en önemlisi detaylı diyor doktorlar. 2 li 3 lü de yaptırsan fetal dna testi de yaptırsan detaylı ultrasonu her türlü yaptırmanız gerekir :)
Allahkahretmesin1 Benas geçtiğimiz cumartesi yaptırdım bence kesinlikle yapılması gereken bir şey serçe parmağının orta kemiğine bile baktı yani öyle söyleyeyim Allah korusun bir sıkıntı varsa doğumdan sonra hemen ameliyata alınması gereken bebekler vs oluyor bunun için bence çok çok gerekli
Benas zeynepsatlms1 endişelerim var çok güzel şeyler söylemiyorlarmış illa bi kusur söylüyormuş dr ve o stresle nasıl geçer hamilelik sizde aksi bişi oldu mu bmm de ilk gebelik ve yalnızım eşimle sıkıntılarımız var bebeğimde etkilenmiştir 😔
Feyzanr41 Yldz23 2li test hangı haftalarda yapılıyor ben suan 8 haftalıgım benden ıstedı erken gıbı geldı normlmı bılgınz varmı
Yldz23 Benas neden endişelisiniz? bu testler herkesin yaptırdığı testler, sakin olup yaptırmamınızı tavsiye ederim.
busrabrbr @Feyzanr41 çok erken , 2 Li test 11-13 haftalar arasında yapılıyor 8 de bebek tam zaten oluşmuyormuş yani sizden de 1 ay sonraya istemiş olmasın ? Ben de 12 de yaptırmıştım hem yine detaylı bi şekilde renkli ultrasonla bakılıyor hem de kan alınıyor
Feyzanr41 busrabrbr develt hastanesıne gıdıyorm sıra bulmadım mart dolmus belkı sıra sırkıntısı var dıye erkenden soyşemıs olablır ozman
Allahkahretmesin1 Benas neden rahat değil daha önceki muayenelerde bir sorun mu yaşadın ki benim detaylıya kadar olan muayenelerim hep normaldi ikili testim de iyi çıkmıştı ama ben ona rağmen endişeliydim çok şükür detaylıda da bir sorun yaşamadık
busrabrbr Benas bebim de 2 hafta sonda randevum var iple cekiyorum vallahi cok heyecanlıyım hem herşeyime bakacağız hem de uzun uzun göreceğiz , kötü şeyler aklınıza getirmeyin güzel şeyler düşünüp keyif almaya bakın derim 😍😍😍