AyFa1608 Deletedmom_116 ben eşime desem belki benşmkide yok der ama söylemicem görürse arkadaşlarım der geçerim😂😂
tecrubesizanneadayi12 Mrv2606 ben ilk çiğköfte sonra ekmek kadayıfı sonrada waffle aşırı derecede aşerdim birdee dondurma bunları aşırı derecede canım istemişti gerçi ben baya aşerdim😄😄birazda kendi keyfimden sanırım canım sürekli birşeyler çekiyordu
Gulsum6734 İlk gebeliğim 2 bck 3 aylıkken eşim cigkofte resmî atms onu grdum öyle canım cekti ama asermem olmyo suan 5 aylık suanda😂😂
Gulsum6734 Acemianne28 bende erik aserdim ama bulamadm internte baktm tendyolda yorumlar iyi degildi bulamdm en sn erik kompostosu varms onu actm yedim ictim 😂
AyFa1608 Deletedmom_116 benim rehberim de öyle 3 arkadaş eşimin ailesi benim ailem tamam. 20 kişi ya var ya yok 😂
Senayl34 Mrv2606 kız benimde kışın ortadinda erik istedi ya 😅 İstanbul’u eşimle kayinpederim talan ettiler tanesi 30 TL 😂 bide eşime yarım kilo alsan yeter fazla alma diyorum o da ne kilosundsn bahsediyorsun taneyle satıyorlar demişti 😂😂😂😅
Elvancn Alimenur nerde buldunuz benim canım karpuz kavun cekiyo kavun hiç sevmem ama gözüm önüne geliyor rüyama giriyor karpuz kavun 🤭 İstanbul dayım baktım bulamadım tadı guzelmiydi karpuzun
09-11-22 Benim canım şalgam istiyor bardak bardak içiyorum yaa deli gibi ha birde hayatımda hiç yemedigim sucuklu yumurta deli gibi yiyorum