SeDAaaaa35 Kızlar merhaba ben 14 gün önce kürtaj oldum. Doktorum durum gayet iyi korunmana gerek yok dedi bende ovülasyon test yapmaya başladım bugün itibari ile koyulaşma gözüktü böyle durumla karşılasan varmı ?
arirangg SeDAaaaa35 Canım çok normal. Kürtajdan 2 hafta sonra yumurtlama olur. Tam koyulaşın a değerlendirebilirsiniz
SeDAaaaa35 arirangg yarına koyulaşma olur canım resim yükleyemiyorum da bilmiyorum. Peki sen biliyormusun yumurtlamadan sonra yine 14. Gün mü syamam lazım hani kürtajdan sonra adette düzensizlik olur derler ya yine de olur mu
arirangg SeDAaaaa35 Yumurtlamadan sonra gebelik için mi saymayı soruyorsun canım. Ben kürtajdan sonra 1 kez adet oldum, düzgün oldu ama düzensizleşenler var
SeDAaaaa35 arirangg evet canım yumurtlamadan sonra 14 gün sonra regl olmam lazım ya kürtajdan sonra da aynı olur mu acaba
arirangg SeDAaaaa35 Evet canım aynı olur. Yumurtlama gününü 1. Gün olarak say, 15. Gün kan ver. Ben öyle yapmıştım. 14. Gün adet olmadığım için 15. Gün kan vermiştim
SeDAaaaa35 arirangg bu sefer biraz daha beklicem canım bir kaç gün geçsin öyle çok teşekkür ederim yardımın için