Burcu395 3MelekAnnesiiii siz suanda 6 haftalık degil 5 haftalık hamılesınız eger 23 ocakta son adet tarıhınız baz alınırsa benim 12 ocak 7 +1 haftalık hamıleyım
Bfmom Dnzg1 bnce tamamen adet döngüsüyle ilgili. Benim dongum 22 gunde birdi. Öyle olunca daha 4 hafta olmadan öğrenmiştim. :) doktora gitmeden beklemiştim biraz ama.
Edaemkl 26 Ocak son adet tarihim Biz hala keseyi ve bebeği göremedik doktor haftaya çarşamba gel demişti görürüz ozaman dedi
Burcu395 Evet kalp atışını da duyduk maşallah kendınıde girdik doktor mercimek kadar dedi:) 1 ay sona kontrole gıdecez
Burcu395 @“soulmate35” amin suanda evlatlarımız mercimek tanesi kadar eli ayağı gelişecek dedi doktor 1 ay sonra gelin dedi minnaklarımıza Allah uzun omur versin kaderleri guzel olsun
bsranur123 Burcu395 kuzum bn bugun 7+0 im sen nezaman duymuştun peki kalp atışını sence ben nezaman gitmeliyim ?
Rakibeozturk Dnzg1 ben üç haftalık hamileyken öğrenmiştim çok da çabuk geçti gibi normalde yarın son günümüz ama oğluşumun gelesi yok hâlâ bekliycez bıraz daha bakalım hayırlısıyla senin de şu an 5+larda olman lazım hafta olarak canım
Burcu395 bsranur123 suanda ben 7+1 şm bugun itibaren 6+6 da gittim hem kendini gördük hem kalp atışını bugun gitsen duyarsın ama senin ıs pazartesiye kalır gibi oyle degılmı
Burcu395 Burcu395 canım bana istersen numaranı ver hep iletişim halinde kalalım madem senin 13 ocak benim 12 ocak aramızda 1 gun var devreyız:)