Herseyguzelolsun7 Merhabalar yarın tam 18 haftalık olacağız. Detaylı ultrason ne zaman yaptırayım fikir verebilir misiniz bebeğim maşallah 1 hafta önden gidiyor hep bu tarihi etkiler mi?
arelbaby Herseyguzelolsun7 ben 23+3te girmiştim hafta olarak daha ileride olduğu için fotoğrafı falan çok netti. Doktorda çok rahat baktı büyük olduğu için :) bence 21 22 olabilir tabi yine size kalmış
Premsesssprenss Herseyguzelolsun7 22+ lar da gel demişti bana da doktorum. En net o zaman görülüyormus😊
RuyaKuzey2534 Herseyguzelolsun7 evet ben ama devlete aldığım için 23 haftada yaptırdım yani büyük olunca daha zor oluyor doktorlar için o yüzden 21 hafta en ideal demişti
kuzeymomsss Herseyguzelolsun7 22. haftada girerseniz daha iyi olur, özellikle kalbi için 22.haftayı öneriyorlar. Regl tarihinden hesaplayıp ayarlayabilirsiniz. Benim oğlumda 2 hafta önden gidiyordu regl tarihiminden hesaplayarak 22.haftamda yaptırmıştım
Herseyguzelolsun7 kuzeymomsss bir sorun oldu mu acaba önden gitmesi? Ben korkuyorum biraz acaba bir problem mi var diye. Son gittiğimde 10 gün öndeydi
kuzeymomsss Herseyguzelolsun7 hayır bir problem olmadı çok şükür , aksine iyide oldu. 37 haftalık doğdu çünkü 😊