Meltems53 Eflininannesi55 betaya göre hesaplanmaz son adet başlangıç tarihine göre hesaplayacaksınız.
Mysmrt Eflininannesi55 canım betayla haftanın hiçbir alakası yok. Ben de 2500 el öğrenmiştim kese görünmedi bana 6binden önce görünmez demişti beş gün sonra falan gittim vajinal ultrasonla görünmüştü 5+4tü 6haftalık demişti doktor
Eflininannesi55 Meltems53 son adet tarihimi 17 Ocak olarak hatırlıyorum bugün doktora gittim kese göremedim bide kan ver bı dedi
Dmlclk Eflininannesi55 Eflininannesi55 canım bendede sendeki gibi olmuştu beta hcg 5700 lerdeydi ama kese görünmedi doktor 5 gün sonra gel demişti gittim göründü çok şükür,1 haftaya falan görünür Allah’ın izniyle Merak etme🤲🏻
eylulmihrasmom Eflininannesi55 benim de son adet tarihim 17 ocak şu an 6+1im. geçen hafta cuma günü 5+3te keseyi gördüm belki sizin geç döllenmedir
Ecemirem-06 6000 den sonra keseyi gördüm ben bazen geç döllenme olabiliyor 1 hafta sonra gidin bence kesin olsun görürsünüz inşallah
Eflininannesi55 Ecemirem-06 doktor yarın gel kan sonucuna bakalım dedi ama kızım hastalandi sürekli kusuyor gidemicem sanırım