Sedagnlgl Bertis ishal degıl ama sürekli bir buyuk tuvalete gitme istegım bır gaz sancısı gibi oluyor ama sureklı buyuk tuvalete çıkıyorum sabah öğle akşam gibi hayre alamet olsun🤣
Bertis Sedagnlgl aynen bugün o his gitti başka hisler geldi shshshsh benim 2. Gebelik ay stres beklemek
Kubrabsyg45 nevamine inan bilmiyorum benim 5 gün oldu. O gün doğum yapan da var 10 gün sonra yapan da var
Bet1 Sedagnlgl 4 buçuk sene önceki doğumum bu oğlum çok şükür sağlıklı doğdu kuveze de girmedi nefes almasında şükür bir problem yoktu 2600 doğdu. Bende şimdi 20+2 haftalık 2. Ye hamileyim 😂
Sedagnlgl Bet1 ooo olsun olsun bu yorumun bana umut oldu bılıyor musun çünkü iki kere erken doğum sebebiyle hastaneye yattım umarım vakti dolmadan gelırse kızım saglıgı yerınde olur
Bet1 Sedagnlgl inşallah erken dogsalar bile inan çok çabuk toparliyorlar kendilerine. 33 e kadar dayanmak lazım ama tabi bende bu hamileliğimde yattım servikal kisaligim 24mm 4 gün yattım hastanede evde yatıyorum inşallah gene görebilirim hayirlisiyla o haftaları
Mysmrt balkizinbebegii bol derken her gün anlamında dedim canım ben de 5-6 tane yiyordum yoksa çok yemiyordum ama bi hafta falan yedim doktor ilk kontrolde rahmin yumuşamış deyip yatış verdi sabahına doğurdum zaten
Babiessss Yerde ayaklarını uzatıp dimdik oturuyosun. Ellerinden destek almadan bir ayağını diğerinin üstüne atabilirsen doğuma daha var. Ama ayağını diğer ayağının üstüne atamıyorsan doğum çok yakın 😇 denemiştim tutmuştu
ezgiiremuyar22 Babiessss dediğinizi şimdi denedim valla bacağımı üstüne atamadım inşallah yakındır 36. Haftaya giricez ağrılara dayanamıyorum artık