karanmom Bio-oil kullanmak istiyorm çok araştırdım, siz kullandınız mı etkilimi , ve nezamandan itibaren kullanmaya başlamamiz lazım ben 4+6 oldum göğüslerim büyüdü hemen hassas oldu aciyor ve hemen catladi ben şok oldum
MaviK karanmom kullanmadım ama kullananların memnuniyetini okumuştum burada. Ben lierac kullanmıştım ilk hamileliğimde bunda da lierac kullanıyorum. 13. Haftada başlamamı önermişti doktorum daha erken haftalarda önermedi yine de kullanan arkadaşlar yardımcı olur ☺️
Pnr_KMRC1 karanmom bio oilden hiç memnun kalmadım nedenıde normalde kuru olan cildim hamilelikte ekstra kurudu çok kuru cildiniz varsa etkili nemlendirmiyor haberiniz olsun bebe yağı gayet güzel nemlendiriyor bugün sürüyorum ertesi gün bile nemli hissediyorum
karanmom MaviK en azından göğsüme kullansam yeter çünkü çatladı ve açıyor damarlarim bile çıkmış meydan
MaviK karanmom kullan canım zaten önemli olan nemli olması eğer erken başladıysan çatlamaya mecbur kullanacaksın zaten . Bana muhtemelen kullandığım üründen dolayı öyle dedi . Acı badem yağı da sürebilirsin bu süreçte