Sinem4488 Pnr_KMRC1 actım smdı nasıl etiket yapılır bılmıyorum kıme etıket yapacam ismim bu @sinemguclu25
Pnr_KMRC1 Sinem4488 yaşadiğiniz zorlukları yazıp @ bu işareti koyup Haluk levent tekrar @ işaret i ahbap yapın etiketlenir
Sinem4488 Pnr_KMRC1 yaptım ama sanırım bısey cıkmıycak tanıdıgım kımse yok cunkı allaha kaldı ısımız hakkımızda hayırlısı
Seval2468 Sinem4488 bu testi yapan genoks firması var orayı arasanız depremzede oldugunuzu belirten bir belge atsanız size yardımcı olabilirler. Sizi çok iyi anlıyorum benimde bebegimde problem görüldü dün bu testi yaptırdık 6 bine keşke durumum müsait olsaydida size yardım edebilseydim inşallah bir yol bulunur .
Sinem4488 Seval2468 zaten o ve onun gıbı fırmalardan yardım istedık en basta ama yok yardımcı olmadılar numara varmı sende genoks fırmasının
Seval2468 Sinem4488 444 8 732 oradan sizi müşteri temsilcisine bağlıyorlar bir görüşün olmadı twetirdan firmayı etiket yapın
tostperisi Canım çok geçmiş olsun gördüğüm fenomenlere bu yazıyı ve Twitter linkini ekran görüntüsünü göndermeye çalışıyorum umarım görürler ve işe yarar başka bir şey gelse keşke elimizden🙏🏻
Sinem4488 tostperisi cok tesekkur ederim 🙏 bende sabah yurtta birilerine soylicem twiterden paylsiinlar diye burdan uyari geldi kaldirdilar linki nerde paylasabilirim blmiyorum
Sinemce__ Ya bu arkadaş icin 3 5 demeden para toplasak aramız da olmaz mi ?????????????????cok üzüldüm canım benim 😔keske imkanım olsa da ben karsilasam hepsini😔
Kanatlarimruhumda Sinemce__ evet ya zaten bir şekilde bağış yapıyor herkes gücü yettiğince biyerlere. Hepimiz anneyiz 3 5 ne olursa birikir . Burda birsürü insan var.
Sinemce__ Kanatlarimruhumda kesinlikle ,depremi yaşamış yakınlarını kaybetmiş şimdide bebeğiyle imtihan oluyor ,ne gelirse elimizden yapalim lütfen ,bizim başımıza da gelebilir , buradan yardim toplamak yasak sanırım ama bu çok başka bir durum.!
Sinem4488 Sinemce__ allah sizin gibi insanlardan binlece kere razi olsun benim tek istegim su an bu testi yaptirmk baska hic birsey istemiyorum birsuru doktora yazdim kimse donmedi daha yarin sabah tekrar gidip tekrar biyerlere bakacam yok ama herkes baska yere yolluyor basindan saviyor ne yapacam bilmiyorum
Sinem4488 Sinemce__ yok birsey yok sabahtan uyanip esimle burdaki buyuk kaymakamliga gittik onlarda biz boyle seylere bakmiyoruz dedi belediyeye gidin dedi gittik zaten dun dedik yani kimse bisey yapmicaksa yormayin allah askina dedik memur vardi ben yardmci olamam dedi ciktik geldik genoks firmasina yazdik cevap yok ozele girdigi icin karsilamayiz diyorlar bu telefondan baska bisey kalmadi bunuda on kisi kullaniyoruz satamam yani Esimde diyor kendimimi parcaliyim bilmiyorum ne yapacam valla tweterde actik ordanda bisey cikmadi isyan etmek istemiyorum allahim afetsin ama az kaldi delirmek uzeryim