Anneolmak188 Hastane çantasını hazırlıyordum biberonları kaynatığım suyla kendi göbeğimi yakdım hemen buz koydum ama çok acıyor napmam lazım
AyFa1608 Anneolmak188 yumurta beyazı, zeytinyağı karışımı sür. Hem acısını alıyor hemde şişip su toplamasımı engelliyor. Bacağıma öaydanlık devirmiştim direk bunu yaptım hiç su toplamadı, iz de kalmadı
Aselyusra 2022bebeki kantoron yağı yanan bölgeye sğrülğrse tanığın daha da içeri doğru ilerlemesine sebep oluyor. Yanık iyileştikten sonra iz kalmaması için kullanılabilir
2022bebeki Esra0965 İcinde cinko var yanığı iyileştirici etkisi çok.benim her daim çantamda arabamizda vardir . Size de geçmiş olsun🌺
2022bebeki Aselyusra Biz yıllardır kendimiz yaparız ve kullanırız sadece açık yaraya sürmeyiz enfeksiyon riskinden dolayi🤗
Mine34 Anneolmak188 ben de yumurta haslarken suyunu döktüm karnıma şuan kapkara doğum lekesi gibi iz duruyor
Aselyusra 2022bebeki eskiden ben de kullanırdım biz de kendimiz yaparız. Ama zaten ynei bir gelişme bu. İnternete yazarsanız tamamen bilimsel ve kanıtlanmış bir şey. O yüzden bıraktım. İlk yanık acısı geçmeden sürmüyorum