Merakliana6 GamzeElbir kan akışında sorun gördümdemişsiniz ya ondan sordum 🌺 Hayırla kavuşun bebeklerinize
Yasooliii Sevvl kuzum benim tek ikiz değil kızım olacak inşallah inşallah dün netleşti 16 haftalığız 💕
Sevvl Paramedik16 oy massaşşah aslanlara çıkmadılar mı kiz daha 😍 bende su kızları bi iki kilo yapamadım küçükler yaşıtları 2.400 2500, oldu😂
Paramedik16 Sevvl önümüzdeki hafta çıkıyolar kuzum 🥰🙏🏻 ay sağlıklı olsunlarda biz büyütürüz kız dediğin minyon olur hem ☺️
GamzeElbir Sevvl Küvözdeler kuzum birinin kanında enfeksiyon çıkmış onu düşürmeye çalışıyorlarmış düşüp tekrar çıkıyomuş antibiyotiği değiştirmişler pazartesi ve perşembe görüş var bakalım ne dicek doktorumuz dua et nolur çok korkuyorum 😔
Sevvl GamzeElbir korkma canım iyi bir haftad doğum yaptın içini ferah tut sağ Salim evlerıne gelecekler inşallah hamileyken hastalık vs gecırmıs mıydın
Paramedik16 GamzeElbir canım endişelenme sen bizimkilerde de enfeksiyon olmuştu antibiyotikle geçti ve tabi anne sütüyle toparlar onlar sen ferah tut içini
Ebbruc Paramedik16 ah darısı bizimkinin başına, benim oğlum 26 haftalık doğdu 140 gündür küvezde , solunum sıkıntısı var ama inşallah çıkar yakında bu hafta emmeye de başladı az oksijen desteğiyle
Paramedik16 Ebbruc çıkar canım benim anne sütüyle çabuk toparlıyorlar bende emzirmeye başladım 2-3 güne taburcuymuşuz 🥰🙏🏻 darısı bekleyen tüm annelerin başına