Gnlcalis Merhaba, 10 haftalık gebeyim. 2 tane myomum var bu şekilde hamilelik yaşayan, doğum yapmış olanlar neler yaşıyor paylaşırsa memnun olurum.. Sevgiler.
Duygu123 Gnlcalis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Benim kuzenim öyleydi doğum esnasında miyomlarindan da kurtuldu inşallah normal doğum yaparsın sende
Naz1905 Gnlcalis ablamında vardı cnm 36 haftalk dogum yaptı korkma küveze bile girmedi bebek evet agrılı süreçler geçirdi ama hepsi geçti btti içini ferah tut iyi düşün hayırlı doğumların olsn inşallah sennde🙏🏻
Haticekale Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Myomların için ise geçmiş olsun. Ablam 18 gün önce doğum yaptı. Myomlarıyla hamile kaldı. Bütün hamileliği riskli ağrılı stresli geçti. Bebekle birlikte myomların da büyüdüğünü gördük. Ara ara kanamaları oldu. Doktoru umarım düşer dedi. Çok moralimiz bozuldu fakat sağ salim aldık bebeğimizin kucağımıza. Doğumu da myomları temizlemek için sezeryanla yaptılar. İki kiloluk turşu poşeti gibi myomları çıkardılar. Patoloji ye gitti. Ha birde beş hafta erken doğurmak zorunda kaldı. Kim ne derse desin Rabbimin dediği oluyor. Sen dua et namazını kıl Allaha sığın. Rabbim sonunu selamete çıkarsın inşaAllah
Gnlcalis Haticekale çok teşekkür ederim öncelikle yanıt verdiğiniz için, doktorum benimde riskli gebelik olduğunu söyledi myomlar bebekten uzakmış şükürler olsun ki tesellimiz bu.her şey Allah’tan inşallah bende hayırlısıyla kucağıma alırım 🙏🏻
yenibebekannesi_ Haticekale merhaba ablanız normal doğum mu sezaryen mı yaptı ve hastane seçimi özel hastane mi oldu yoksa eğitim araştırma devlet hastanesi mi oldu Benim de miyomum var rahim dışında devlet hastanesi biz riskli gebelikleri almıyoruz erken doğum olursa küvez yok dediler siz be yaptınız
Annisshh Benimde miyomum var ama alınabilecek bir yerde değil şuan 33.haftadayım 9cm çapında miyomun var portakal dan daha büyük umarım hayırlısıyla Kucapıma alırım bebeğimi
Gnlcalis Annisshh inşallah sorunsuz kucağına alırsın ben düşünmeden edemiyorum agrısı nasıl olur diye korkuyorum allah kolaylık versin tüm anne adaylarına 🙏🏻