Aybarsmom_ Slxkldk ilkim bebe var hem internet sitesi, ınstagram hesabı falan var hem de benim yaşadığım yerde mağazası var fiyat olarak da uygun ben ordan alıcam kıyafetlerini☺️
beyzacmvrc Slxkldk lolons gayet uygun bakmalisn 50-55 liraya tulumlar aldik. 13-15 lira çıtçıtlı bodyler
kadertugrul7 Slxkldk minicity en ucuz bebek market ve baby çapa ucundende alışveriş yaptim guvenilirler oğluma alışveriş yapmıştım
Sevl En ucuz market var ınstagram da internet siteside var daha önce alışveriş yaptım güvenilir ve uygun
Slxkldk beyzacmvrc tam o siteye bakıyordum Zıbın ları çok uygun sert mi nasıl geldi ben de almak istiyorum
beyzacmvrc Slxkldk yoo gayet güzel yumuşacık 50 liraya dümdüz hastane çıkışı aldım beyaz Annem rokoko nakışı yapcak üzerine 🤭 sade bile çok güzel yumusak
yagmurgunes Slxkldk ben çıtçıtlı aldım çok sertler. Ucuz diye mi bilemiyorum belki başka ürünleri öyle değildir ama çıtçıtlı almayın
Slxkldk beyzacmvrc size güvenerek sipariş veriyorum 😊 eğer resim atabilirseniz sevinirim aldıklarınızın lolonstan
beyzacmvrc Slxkldk çoğu annemde canım o almisti oraya sipariş vermişler ama ekran görüntüsü atayım Bebeğin yazın dogcaksa delikli pamuklu tulumlar var çok kullanisli olur onlar bence her renginxen aldık biz
beyzacmvrc Slxkldk aldığım ürünler hep kaldırılmış resimlerini bulamadım tükendiği için bir kaçını bulabildim yalnızca ekliym onları   Pembe olan delikli çıtçıtlı bodyler var ya onun tulumlarindan Diğerinin de sarisini almistm Düz fitilli tulumlar falan da aldım çıtçıtlı bodyler aldm ama kaldırılmış onlar heralde
Slxkldk beyzacmvrc tamam canım resmine bakıyım bi evet yazın doğacak inşallah Erzurum un yazı da soğuk ama bakayim yine de
beyzacmvrc Slxkldk 35 liraya arı temalı 3 lu takım vardı mesela erkekse oda güzel olur alt üst bide önlüğü 35 lira
Slxkldk beyzacmvrc evet canım erkek bakıyorum hemen. Site çok uygun Zıbın çorap ağız mendili ekledim sepete. Diğer ürünlere de bakıyorum
Aybarsmom_ Koala22 evet çok kaliteli ürünler ☺️ bizzat mağazasından ablam için aldık geçen sene ve her aldığımız yumuşacık çok güzeldi tavsiye ederim ☺️ Instagram’da birbebekcom ürünleri de çok güzel ordan da almıştık 🧡