smsnsvr_momy Hanımlar 16 haftalık hamileyim.Düzenli dişlerimi fırçalamama rağmen diş etlerim şişiyor ve fırçalarken kanıyor böyle olan var mı diş hekimine gittiniz mi bilen bilgi verebilir mi rica etsem ?
61lazkizi61 smsnsvr_momy benimde öyle maalesef bu 2. Gebeliğin iki gebeliğimde aynı sıkıntıları yaşıyorum gittim hamilelikte normal kanasa da fırçalamak devam et dedi bazi geceler agzim kan dolmus bir sekilde uyaniyorum ama siz gene de bir doktora görünün isterseniz belki başka bir fikir verir doktorunuz
smsnsvr_momy Gargara tarzı bir şeyler veriyor mu acaba diye düşündüm randevu aldım inşallah gideceğim diş hekimine gitmeden önce bi burdan da sorayım dedim teşekkür ederim cevabın için 🤗 61lazkizi61
smsnsvr_momy Mugeliya Hamileliğimden önce bütün diş bakımlarımı yaptırmıştım aslında kanaması normal ama diş etlerimin şişmesi beni tedirgin ediyor ve gülerken rahatsız oluyorum ya inşallah gargara falan vardır bunun için 😣
Ygmrsrcn Aynı sorun bende de vardı dış hekimim hamilelikten ödem toplamış dedi. Şişmesi seni korkutmasın düzenli fırçalamaya devam et dedi ve tuzlu su ile gargara yapmamı tavsiye etti. Eğer mideniz bulanmazsa deneyin