Cok sükür bebegim 1 aylik oldu. Güzel bir sezaryen dogumu gecirsem de ilk iki hafta size destek olacsk biri cok önemli cünkü yataktan zınk diye kalkılamıyor maalesef. Pantolon, eşofman vs giymek için de yardım gerekiyor. Böyle anlarda biraz aciz hissetmiş olsam da 3. Haftan itibaren normal hareket etmeye başladım. Tabi ki ağrı kesiciler de önemli. Onun dışında ameliyat hazırlıkları ameliyatın kendisinden daha uzun sürdüğü için biraz korkutucu. Ama ameliyata başlanması ve dikiş yaklaşık 20 dk sürüyor. Sırta yapılan iğneyi neredeyse hissetmedim. Dediğim gibi hazırlıkları beklerkenki geçen süreç daha stresli. Kesme ve bebeğini çıkmasını hissetmedim. Daha doğrusu acı hiç yok sadece ittirme hareketlerini hissediyorsunuz. İdrar yapmak için takılan alet biraz rahatsızlık veriyor ama o da 1 gün takılı kaldı zaten. İlk iki hafta inanılmaz derece vücudum su topladı ama o da yavaş yavaş iniyor. Yattığınız yerden ayaklarınızı oynatmaya çalışın yoksa şişlikler daha uzun sürebilir.
Bir de hastanede ve ilk zamanlarda alt üst pijama takımı yerine elbise şeklinde olanlardan ve önü kolay açılanlardan tercih edin. Çünkü wc olayı biraz rahatsız edici.