Nadiayaren Tugceakdannn yani bildiğim kadarıyla alkol direk kana karıştığı için bence kesinlikle tehlikelidir, zeka geriliği yapiyor diyor doktorlar, su gibi alkol içen yabancılar bile hamile kalınca direk bırakıyorlar
Hsb34 Tugceakdannn sigara alkol nornal yaşamda bile kadın sağlığı için tehlikelidir, gebelikte tabiki yasak?
mylittlebabym Yok kuzum faydalı bile, günde üç öğün aksatmamaya dikkat et öyle arada bir içersen yararı olmaz.🧡🧡
femme mylittlebabym dünde hamileyken sigara içmenin zararı var mi diye post açmıştı bu arkadaş kafa buluyor bence bizimle
Senemsu S00-00 bu soruyu sorarken ne yaşıyolar acaba ya yediklerimize bile dikkat etmemiz gerekirken alkol demiş😂
Gamzesiratas Tugceakdannn Hamile olmayan birine bile zararlıyken bebeğe nasıl olmasın ? Umarım şaka amaçlı sormuşsundur
Momsy410 Tugceakdannn ciddi bi soru mu bu simdi? Hamilelik ve emzirme suresince sigara da alkol de icilmez
ArvenMom Tugceakdannn hayır tabiki değil eşim ben ve karnım da bebeğimle her gece içip partiliyoruz sanada tavsiye ederim
teachermom8 Tugceakdannn ablam birasız yapamayan alman mısın hahah bu Türklerin alkolsüz yapamaması beni mahvediyor 🤣 analarının karnında alkolle doğdular Çocuklarınıda öyle doğurmaya çalışıyorlar
Seydaamuratt Şaka falan değil cidden soruyor profiline baktım dünde sigara içmek zararlı mı diye post açmış 😅