Mckeymouse etkafa ben özele gitmek istiyorum ama hadi çocuk biz şehir dışındayken doğdu o zaman o para yanar mı ki
myworldd_ etkafa Şubat 2021de Koray bey’de sezeryan doğum yaptım memnun kaldım ama hastaneden pek memnun kalmadım.
etkafa Benim de ilk gebeliğim kimseyi de bilmiyorum burda adını çok duydum şimdi ona randevu aldım inşallah bende çok memnun kalırım kızlar 😍🙏🏻
etkafa Hilal2 anladım canım birde bişey daha soracam mesela diyelim ki ben hafta sonu doğum yaptım Koray bey mi girecek yoksa başka doktor mu veriyorlar sonuçta biz ona gidiyoruz hafta sonu da olsa o gelse keşke
Hilal2 etkafa valla bnm ilk çocukta ara gelirim dedi ama aramaya gerek kalmadı kontrole gidip doğurdım zaten numarasını veriyor acil durumda araya biliyosun veya bişey olduğu zaman ben mesaj atıyorum whatsaptan cevap veriyor çoğu zaman vitaminleri mi olsun yiyecek olduklatımı ye bunları yap diyor
Hilal2 etkafa gelmesini isteriz okadar para ödüyoruz sonuçta ama geliyor yani tabi şehir dışında vs ise bilemem ama başka zamanlarda geliyor bebek keyif beklemiyor 🤣
catlover1 etkafa benim ilki planli sezeryan oldu ama bana o zaman haftasonlari istanbul karşıda olabiliyorum o zamana denk gelirse gelmem belki uzun sürebilir trafik vs olabilir veya izin durumu dışında hemen gelirim demişti
Snmbltt Benim ilk gebelik takibim koray bey ile oldu çok memnunum ama doğumum gece olduğu için karşıdaydı gelmedi gelemedi bilmiyorum artık şans eseri hastane de Ceyhun bey vardı o girdi doğumuma. Şu an ikinci gebeliğin darıca eğitim araştırmayı düşünüyorum