Narinsuu Kızlar beşinci haftamdan beri ilaç kullanyrm geçen ay degerim birdi bugün 0.2 olmuş çok mu düşük bu değer doktora haftaya gideceğim için ilaçları kullanmaya devam etsem mi ki🥺
Gulak Narinsuu baya dusuk kulanma ilaci normal hamilelik 2.5 olmasi gerekiyor sizinki baya dusmus bide biraz daha erken gidin bence bebege cok etkisi oluyor boyle
Mervekara5 Narinsuu 0,2 0,20 oluyor biraz düşük canım kaçıncı haftadasın 0.25 altına düşmemeli 2.5 üstüne de çıkmamalı ama için ferah olsun tsh düşüklüğü tehlikeli bir durum değil yüksek olması tehlikeli benim hamileliğim boyunca hep düşüktü
Haticezk Narinsuu canım propycil mi kullanıyorsun ilaç zaten tsh yükseltmeye yarıyor ilacını bırakma tsh daha fazla düşmesin doktorun randevu gününe kadar sağlık ocağına bile gitsen dozunu ayarlayabilir o güne kadar
Haticezk Narinsuu birde içini ferah tut üzülme benim en başlarda 0.007 falandı bayağı düşüktü şükürler olsun bir sıkıntı olmadı ilacımı düzenli kullandım kontrollere düzenli gittim ama sana tavsiyem iki haftada bir kan ver sağlık ocağında 1 ay uzun bir süre belki doz az gelebilir fazla gelebilir endokrin doktorum benden 2 haftada bir istiyordu tahlili bu şekilde sıkı takiple çok şükür bir sıkıntı yaşamadım
ttugba92 Haticezk ilaci ne kadar sure kullandiniz. bende suan gunde 3 kere kullaniyorum degerm 2 hafta onec tsh1.8 t3 5 cikmisti.
Narinsuu Yok hayr beşinci haftamda 8di değerim. Düşürmek için illac kullanyrm. Ama 0.2 ollmus bı defa da çok düşük gibi.
Haticezk Narinsuu doktorunda bir yanlışlık var o zaman değerin 1 olduğu halde sana ilacı kullandırmaya devam mı etti 2.5 civarı olması gerekiyor gebelikte farklı bir doktora da göster bence
Narinsuu Haticezk ilçede yaşyrm ayda bir merkeze gidiyrdm. İki Aydr burda normal dahiliyeye gittim devam et dedi dozuna ama 0.2 çok düşük yarın kullanmayacağım ilacı . Pazartesi merkeze gidip doz ayarlaması yaptracam inşallah.dozum haftanın dört günü 125 üç günü 100 mg üstelik yüksek de🤦
Haticezk Narinsuu gebelikte ani değişimler olabiliyormuş doktor o yüzden 2 haftada bir tahlil istiyor benden sen ilçedeysen öyle bir imkanın var mı bilmiyorum ama daha sık kontrol ettirebilirsen kafan daha rahat eder canım geçmiş olsun inşallah düzene girer biran önce 🥰
Haticezk ttugba92 canım benim gebelikten önce düşüktü gebeliğin başında da düşük seyretti 2 aylık olduğumuzda birden yükseldi değerim şuan normal düzeylerde propycil 1.5 ay kullandım ben o kadar düşük olmasına rağmen günde 1 tane kullanıyordum size neden 3 kere dediler acaba çokta düşük değil değeriniz kaç mg kullanıyorsun ben 50 mg alıyordum
ttugba92 Haticezk bende 50 mg aliyorum. Benim gebelikten oncede hipertiroidi sorunum vardi. Aslinda cok az dozajda ilac kullanmaya baslamistim degerlerim normallesmisti. Ama gebelikle birlikte birda T3 firladi o yuzden dozaji gunde 1 den 3 e cikarip 2 haftada bir takip etmeye basladim. su an duzene girdi gibi gunde 2 ye dusurdum. insallah boyle giderse gunde 1 e kadar dusurebilirim. :)